Kuva: Laura Iikkanen

Bess teki radiosoittohistoriaa Ram pam pam -hitillään - "Niin käsittämätön juttu"

05.09.2022 18:15 - Iiro Myllymäki

Bessin UMK-kappale on pitänyt ennätyksellisen pitkään Suomen virallisen radiolistan kärkisijaa yhtäjaksoisesti.

Bessin UMK-kappale Ram pam pam on tehnyt suomalaista radiohistoriaa. Kaupallisten radiokanavien järjestö RadioMedia kertoo, että kappale on ollut 19 viikkoa yhtäjaksoisesti Suomen virallisen radiolistan soitetuin biisi. Näin ollen se on rikkonut Elastisen ja Jenni Vartiaisen Epäröimättä hetkeekään -kappaleen aiemman ennätyksen.

Ram pam pam nousi esille viime talven Uuden musiikin kilpailussa, missä Bess lopulta sijoittui kolmannelle sijalle. Bessin sekä Jonas Olssonin ja Tomi Saarion kirjoittama kappale nousi radiolistan ykköseksi huhtikuun viimeisellä viikolla ja on pitänyt ykköspaikkaa hallussaan siitä lähtien.

Kaikkia suomalaisia radiokanavia mittaavan Radiomonitorin tilastojen mukaan Ram pam pam tavoitti elokuussa suomalaisia 24,48 miljoonaa kertaa. Huhtikuusta elokuuhun biisin tavoittavuus oli yhteensä noin 110 miljoonaa.

Bess kommentoi uutista tiedotteessa innostuneena.

- Jumalaude tää on niin käsittämätön juttu, että en edes tiedä mistä aloittaa, vetää nöyräksi ja sanattomaksi. Kiitos jokaiselle kuuntelijalle ja faneille ja kaikille, ketkä on käyneet keikoilla, Bess sanoo.

Lue myös: Bess teippasi suunsa festareilla ja fanit hämmentyivät - paljastaa nyt syyn tempaukselleen

Lue myös: Muusikko Bessin intohimo musiikkiin syntyi pop-maailman legendan innoittamana - 'Tota mä haluan tehdä'

Kilpailut

Uusimmat