Mikko Leppilampi suunnittelee uutta levyä!

13.10.2009 09:40 - Eeva Rajala

Näyttelijä/laulaja Mikko Leppilampi myöntää, että uusi levy on suunnitelmissa koko ajan. Konserttisalikiertuekin on juuri takana.

Hän ei kuitenkaan uskalla ilmoittaa mitään päivämääriä eikä yksityiskohtia, sillä haluaa jutun kypsyä rauhassa.

- Tämä konserttisalikiertue oli päänavaus tälle orkesterille. Palaute ja vastaanotto antoivat sen viimeisen potkun ja uskon, että tämä on se oikea suunta, Leppilampi tiivistää Voicelle.

Leppilampi ymmärtää täysin sen, että kestää aikansa saavuttaa tietty asema musiikkimaailmassa. Vaatii aikaa ja tilaa, että yleisö alkaa hyväksyä ja tunnustaa - jos alkaa.

- Vaatii paljon työtä, kärsivällisyyttä ja omistautumista. Niin sen pitääkin mennä. Kyllä kaikki pitkän linjan bändit ja artistit, jotka ovat vakiinnuttaneet asemansa, ovat aikalailla sen kymmenen vuotta vähintään ollut kasassa ennen kuin asioita alkoi tapahtua.

Mikko Leppilampi tähdittää uutta Pihalla-elokuvaa, joka saa ensi-iltansa 23. lokakuuta. Leppilampi esittää elokuvassa muusikonurasta haaveilevaa Teroa, joka on hurmaava rokkari ja johon naisten on helppo ihastua. Leppilampi julkaisi omaa nimeä kantavan levynsä vuonna 2006.

Kilpailut

Uusimmat