Alastomat mallit ja näyttelijät inspiroivat jenkkitulokkaan hittibiisin

19.10.2009 16:16 -

Los Angelesissa asustava Ke$ha laulaa Tik Tok -singlellään siitä, miten herätään kuin P Diddy. Voice matkusti Tukholmaan kysymään miten tämä oikeastaan tapahtuu.

Flo Ridan Right Round -biisin ansiosta maineeseen noussut Ke$ha kertoo asuvansa kimppakämpässä naispuolisten mallien ja näyttelijöiden kanssa.

Eräänä aamuna hän oli herännyt alusvaatteisillaan lojuvien mallien välistä, ja miettinyt, että näin upporikas playboy-räppäri P Diddykin varmasti herää. Se inspiroi häntä aloittamaan Tik Tok -biisinsä sanoin "when I wake up in the morning feeling like P Diddy".

Tukholmassa Ke$ha toivoi kovana bilehileenä pääsevänsä tarkastamaan kaupungin juhlatarjontaa. Siihen hänelle tarjoutui mahdollisuus Blog Awardseissa, joissa hän sekä esiintyi että luovutti palkinnon parhaalle miesbloggaajalle.

Haastatteluhetkellä tähti ei tosin ollut aivan parhaimmassa terässä, sillä jetlag ja vatsakipu saivat hänet lähes oksentamaan. Kovan juhlijan maineestaan huolimatta hän vakuutti, että paha olo ei johtunut edellisen illan riennoista, sillä Ke$ha oli vetäytynyt ajoissa nukkumaan.

Katso Ke$han haastattelupätkä alta.

Kilpailut

Uusimmat