Kuva: AOP

Children of Bodomin viimeisestä keikasta julkaistaan live-albumi - yhtye toivoo faneilta apua

16.12.2022 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Viimeinen keikka soitettiin 15. joulukuuta 2019.

Yksi pala suomalaista musiikkihistoriaa päättyi kolme vuotta sitten, kun metalliyhtye Children of Bodom soitti viimeisen keikkansa 15. joulukuuta 2019 Helsingin jäähallissa.

Nyt yhtyeen jäsenet tiedottavat, että tulevaisuudessa jokaisella on mahdollisuus nähdä viimeinen konsertti. Luvassa on nimittäin live-albumi.

"Jotta voimme pitää tuon tärkeän hetken hengissä ja saatavilla kaikille, niin Alexin kuolinpesä, Daniel, Henkka, Janne ja Jaska julkaisevat keikan live-albumina", yhtye tiedottaa.

Samalla yhtye pyytää faneiltaan apua julkaisun tekemiseen.

"Jotta voimme tehdä levystä vielä erityisemmän, haluamme teiltä kuvia albumin kansivihon kuvitukseen. Etsimme mitä tahansa Bodom-muistoja miltä tahansa-aikakaudelta".

Fanit voivat lähettää kuvia fans@cobhc.com-osoitteeseen 31. joulukuuta asti. 

Näet koko tiedotteen ja lisätiedot alta. Julkaisussa kerrotaan tarkemmin myös kuvaoikeuksista.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä. 

Children of Bodomin Henkka Seppälä, Jaska Raatikainen ja Janne Wirman avasivat Bodom Bar & Sauna -nimisen baarin Espoon Niittykumpuun. Baarissa on mahdollista tutustua Children of Bodomin esineistöön, kuten soittimiin, lavasteisiin ja kultalevyihin. Baarin seiniä myös koristavat erilaiset kuvat bändistä, keikkajulisteet ja jopa settilistat.

Idea baarista on ollut bändin jäsenten mielessä jo pitkään.

- Kun pyörimme pitkin maailmaa, niin Janne ja Alexi (Laiho) halusivat aina hengailla paikallisessa Hard Rock Cafessa, eli HRC:ssä, jonka he pyöräyttivät muotoon HCDR, eli Hate Crew Deathroll, Seppälä sanoi marraskuussa Voice.fi:n haastattelussa ja viittasi yhtyeen albumiin. 

- Kun päätimme, että bändi loppuu, niin tajusimme samalla, että meillä on paljon kaikkea tavaraa, jota olisi hienoa tuoda fanien eteen näytille. Pelkkä museo tällaiseen olisi ollut tylsä vaihtoehto, Seppälä jatkoi. 

Lue myös: Children Of Bodomin jäsenet avasivat yhtyeen nimikkobaarin - "Idea pyöri mielessä pitkään"

Lue myös: Children Of Bodomin jäsenet hehkuttavat Alexi Laihon työmoraalia - "Luominen oli tärkeä osa häntä"

Kilpailut

Uusimmat