Kuva: AOP / Kimmo Brandt

Käärijä ilahduttaa kansainvälisiä fanejaan - odotetut esiintymiset julki

30.03.2023 19:15 - Iiro Myllymäki

Käärijä nähdään esiintymässä muutamassa Euroviisujen niin sanotussa pre-party-tapahtumassa.

Suomen euroviisuedustaja Käärijä, 29, on julkistanut odotettuja esiintymisiä ulkomailla. Kyseessä on kolme esiintymistä Euroviisujen niin sanotuissa pre-party-tapahtumissa. Kyseisissä tapahtumissa monet kunkin vuoden euroviisuartistit esiintyvät innokkaille faneille ja markkinoivat omaa kappalettaan ennen varsinaista euroviisukoitosta.

Käärijä esiintyy pre-party-tilaisuuksissa Espanjan Madridissa, Alankomaissa Amsterdamissa ja Lontoossa Isossa-Britanniassa. Ensimmäisenä vuorossa on Madrid, missä Käärijä vetää Cha Cha Cha -kappaleensa lauantaina 8. huhtikuuta. Amsterdamin vuoro on lauantaina 15. huhtikuuta, ja heti seuraavana päivänä Käärijä on esiintymässä Lontoossa.

Uutisia Käärijän ulkomaiden esiintymisistä saatiin odottaa jonkin aikaa, ja kansainväliset viisufanit ovat olleet innoissaan julkistuksista. Amsterdamin Eurovision in Concert -tapahtuman Instagram-tilillä Käärijän Instagram-päivityksessä on runsaasti enemmän kommentteja kuin yhdenkään muun artistin julkistuspäivityksessä. Madridin julkistuksen Instagram-kommentit ovat hyvin innostuneita, ja monet ovat kiittäneet järjestäjiä Käärijän tuomisesta tilaisuuteen.

”Tämä vielä puuttui, jotta juhlasta saadaan täydellinen!”

”Mahtavaa, hän on yksi selkeistä suosikeistani.”

”Olette mahtavia! Kiitos tästä ihmeestä!”

”Kiitos, kiitos, kiitos!”

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Ennen Euroviisuja Käärijä heittää keikkaa myös Suomen kamaralla. Artistille on buukattu neljä keikkaa ennen viisureissua.

Suomen euroviisukappaleen ympärillä on poikkeuksellista ennakkopöhinää. Cha Cha Cha on päätynyt monien maiden Spotifyn viraalilistoille, ja Suomi on parhaillaan kakkosena vedonlyöntisivustojen veikkauksissa euroviisuvoittajasta. Ykkösenä on Ruotsin Loreen, jonka Käärijä pääsee tapaamaan ensimmäistä kertaa Madridin pre-party-tapahtumassa.

Loreen on Euroviisujen suurin ennakkosuosikki Tattoo-kappaleellaan. (kuva: AOP)

Euroviisut järjestetään Isossa-Britanniassa Liverpoolissa toukokuussa. Suomi kilpailee ensimmäisessä semifinaalissa 9. toukokuuta, ja voittaja valitaan finaalissa 13. päivä. Ukraina voitti edelliset Euroviisut, mutta sotatilan takia kilpailua ei pystytä järjestämään voittajamaassa. Näin ollen järjestysvastuun otti toiseksi tullut Iso-Britannia.

Lue myös: MTV: Ruotsin viisuedustaja Loreen ylistää Käärijää: "Todella luovaa"

Lue myös: Viisufaneilta yksimielinen tuomio Käärijän esiintymispaikalle Euroviisujen semifinaalissa

Kilpailut

Uusimmat