Kuva: AOP

Dave Mustainen ja Metallican välit ovat parantuneet - "Se otti hetken"

28.07.2023 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Dave Mustaine soitti Metallicassa ennen kuin perusti Megadethin potkujensa jälkeen.

Muusikko Dave Mustaine sai potkut Metallicasta ennen yhtyeen ensimmäisen studioalbumin tekoa. Tämän jälkeen Mustainen ja Metallican jäsenten välit olivat pitkään hyvin huonot ja katkerat.

Megadeth-yhtyeen lopulta perustanut Dave Mustaine sanoo tuoreessa Consequence-julkaisun haastattelussa, että välit ovat parantuneet huomattavasti.

- Se otti hetken, ennen kuin James Hetfieldistä, Lars Ulrichista ja minusta pystyi tulemaan jälleen kavereita. Voisi sanoa, että välimme ovat paremmat nyt kuin pitkiin aikoihin.

- Tällainen sotku on kuin avioliitto ja sitä eroaa ja yrittää perustella päätöstään. Joskus taas faktat ovat kaikki se mitä tarvitset. Se otti aikaa, että tajusin, kuinka Metallicalla oli suuri ja tärkeä merkitys minulle. Toivon heille pelkkää hyvää.

Mustainen Metallicassa korvasi Kirk Hammett.

- Olen kuullut, että ihmiset kritisoivat Kirkiä, mutta hän on mahtava kitaristi. En ole kuullut [Metallican] uutta albumia, mutta uskon, että se on mahtava. 

Megadeth julkaisi viime syyskuussa uuden albumin, joka kantaa nimeä The Sick, The Dying… And The Dead.

Metallica julkaisi 72 Seasons -levyn keväällä. 

Lue myös: Dave Mustaine kehuu Kirk Hammettia - paljastaa myös, että ei ole kuullut Metallican uutta albumia

Lue myös: Miltä kuulostaa, kun Dave Mustaine laulaa Metallican hittikappaleen? Tekoälyn avulla asiasta saatiin esimerkki

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat