Kuva: AOP

Dave Mustaine kehuu Kirk Hammettia - paljastaa myös, että ei ole kuullut Metallican uutta albumia

22.06.2023 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mustaine soitti Metallicassa 1980-luvun alussa.

Metallica julkaisi keväällä uuden albumin 72 Seasons. Megadeth-keulakuva Dave Mustainelta, joka soitti uransa alkuaikoina Metallicassa, kysyttiin vastikään, onko hän kuullut levyä.

- En ole kuullut sitä. Joskus 20 vuotta sitten, kun emme olleet väleissä, en pystynyt kuuntelemaan heidän musiikkiaan. Mutta enää heidän kappaleensa eivät häiritse minua, Mustaine sanoo Guitar World -julkaisulle. 

Mustaine myös sanoo, että olisi valmis tekemään uuden Big Four -kiertueen, jolla soittivat Metallica, Megadeth, Slayer sekä Anthrax. 

- Minusta meidän pitäisi tehdä se.

Mustainen Metallicassa korvasi 1980-luvun alussa Kirk Hammett. Mustaine sanoo, että on hienoa, että Kirk soitti hänen soolonsa kunnioittavasti.

- Vaikka meillä oli erimielisyyksiä Metallican kanssa ja minun oli helppo pilkata Hammettia, niin minusta hän teki minulle kunniaa soittamalla soolojani, kun he äänittivät ensimmäistä albumia. Hän teki parhaansa niiden kanssa eivätkä ne ole helppoja. Joku muu olisi saattanut vain tehdä ne uudelleen. 

Metallican ensimmäisellä albumilla Kill 'Em All on useita kappaleita, joita Mustaine on ollut säveltämässä. Näitä ovat muun muassa Phantom Lord ja Metal Militia. Myös seuraavalla levyllä Ride the Lightning kuuluu Mustainen sävellyksiä.

Megadeth julkaisi viime syyskuussa uuden albumin, joka kantaa nimeä The Sick, The Dying… And The Dead.

Lue myös: Megadethin Dave Mustaine kertoo, kuinka paljon kiertäminen maksaa yhtyeelle - "Kallista touhua"

Lue myös: Megadethin Judas Priest -cover kuunneltavissa - "Yhtyeellä oli valtava vaikutus minuun"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat