Kuva: AOP

Black Sabbathin Geezer Butler olisi valmis vielä yhteen keikkaan - "Kiertueita en pysty tekemään"

30.08.2023 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Black Sabbathin laulaja Ozzy Osbourne ja kitaristi Tony Iommi esiintyivät yhdessä vuonna 2022. Myös Butlerin oli tarkoitus olla mukana.

Black Sabbath -yhtyeen basisti ja pääasiallinen sanoittaja Geezer Butler pohtii yhtyeen tulevaisuuttaa Rock Experience -podcastin haastattelussa. Butler muun muassa sanoo, että olisi valmis vielä yhteen keikkaan.

Voit myös kuunnella jutun alta tai suoraan Podplaysta. 

- Jos se olisi vaivan arvoista ja olisimme kaikki mukana, niin olisin valmis vielä yhteen keikkaan. Kiertueita en pystyisi enää tehdä, Butler sanoo.

Black Sabbathin laulaja Ozzy Osbourne ja kitaristi Tony Iommi esiintyivät yhdessä vuonna 2022. Myös Butlerin oli tarkoitus olla mukana.

- Tony ja Ozzy soittivat Paranoidin Commonwealth Gamesissa ja minun piti olla myös siellä. Valitettavasti rikoin kylkiluuni ja olin toipumassa koronasta. Jouduin soittamaan Tonylle, että en pääse mukaan.

Black Sabbath teki jäähyväiskiertueensa vuosina 2016-2017.

Osbourne on viime vuosina kärsinyt muun muassa niskaongelmista ja koronavirustartunnasta. Hänellä on myös todettu Parkinsonin tauti. Vastikään hän joutui perumaan esiintymisensä jättifestivaalilla. Voit lukea lisää täältä. 

Lue myös: Ozzy Osbourne puhuu terveydentilastaan - "Pettymyksiä pettymysten perään"

Lue myös: Apocalyptican uudella kappaleella on mukana Black Sabbath -legenda

Lue myös: Black Sabbath -basisti kirjoittaa elämäkertakirjaa - taustalla koskettava syy

Lähde: Ultimate Classic Rock

Kilpailut

Uusimmat