Kuva: AOP

K.K. Downing ei aio enää soittaa Judas Priestin kanssa - "Annoin heille viimeisen mahdollisuuden"

05.09.2023 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Downing kertoo, kuinka eräässä vaiheessa luuli pääsevänsä takaisin yhtyeeseen. Näin ei kuitenkaan tapahtunut.

Judas Priestin perustajajäsen ja kitaristi K.K Downing erosi yhtyeestä vuonna 2011. Tämän jälkeen mies on usein ilmoittanut, että olisi valmis tulemaan takaisin bändiin, mutta pyyntöön ei ole tullut hyväksyviä vastauksia.

Metal Hammer -julkaisun haastattelussa Downing jyrähtää ja sanoo, että ei enää koskaan soita Judas Priestin kanssa. Hän perustelee myös päätöstään.

- Ennen kuin aloitin KK's Priest -yhtyeeni, kysyin, että voisivatko Judas Priestin jäsenet harkita, että voisin palata takaisin minun paikalleni. Silloin he ilmoittivat, että kiertävät vain yhden kitaristin kanssa. Odotin siis, että menen takaisin, Downing sanoo.

- Mutta Glenn Tipton ja Ian Hill lähettivät asianajajien kautta kieltävän vastauksen ja minusta siinä ei ollut järkeä. Rob Halford oli aikoinaan poissa 11 vuotta ja olin se syy, miksi Halfrod otettiin takaisin. Annoin heille viimeisen mahdollisuuden ja kysyin vielä, että "Oletteko varmoja? Voitte katua tätä". Toivottavasti he eivät kadu. 

Judas Priest valittiin vuonna 2022 arvostettuun Rock and Roll Hall of Fame -kunniagalleriaan. Kunniagalleriaan Judas Priestin tämänhetkisistä jäsenistä pääsivät laulaja Rob Halford, basisti Ian Hill, kitaristi Glenn Tipton ja rumpali Scott Travis. Aikaisemmista jäsenistä mukaan pääsivät kitaristi K.K Downing, rumpali Les Binks ja rumpali Dave Holland.

Alkuesittelyn jälkeen Judas Priest kapusi lavalle. Halfordin, Hillin, Richie Faulknerin, Tiptonin ja Travisin lisäksi lavalle astelivat Binks sekä Downing. Tällä kokoonapanolla kuultiin hittikappaleet You've Got Another Thing Comin', Breaking The Law ja Living After Midnight.

Lue myös: Judas Priestin ja K.K Downingin välit pitäisi korjata, sanoo kitaristi - 'He voisivat mennä pubiin'

Lue myös: Rob Halford kommentoi ikimuistoista iltaa Judas Priestin ex-jäsenten kanssa - "Maagista"

Lue myös: Rob Halford sanoo, että Judas Priest on ollut yhteydessä K.K Downingiin yhteisesiintymisen tiimoilta

Kilpailut

Uusimmat