Kuva: AOP

Rob Halford kommentoi ikimuistoista iltaa Judas Priestin ex-jäsenten kanssa - "Maagista"

20.11.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Tuntui hienolta jakaa lava niin pitkän ajan jälkeen, Halford sanoo.

Judas Priest valittiin tänä vuonna arvostettuun Rock and Roll Hall of Fame -kunniagalleriaan. Kunniagalleriaan Judas Priestin tämänhetkisistä jäsenistä pääsivät laulaja Rob Halford, basisti Ian Hill, kitaristi Glenn Tipton ja rumpali Scott Travis. Aikaisemmista jäsenistä mukaan pääsivät kitaristi K.K Downing, rumpali Les Binks ja rumpali Dave Holland.

Alkuesittelyn jälkeen Judas Priest kapusi lavalle. Halfordin, Hillin, Richie Faulknerin, Tiptonin ja Travisin lisäksi lavalle astelivat Binks sekä Downing. Tällä kokoonapanolla kuultiin hittikappaleet You've Got Another Thing Comin', Breaking The Law ja Living After Midnight. Voit katsoa videot täältä. 

Halford kertoo KSHE-radiokanavan haastattelussa, että ilta oli onnistunut ja ikimuistoinen.

- Se oli mahtavaa. Emme olleet nähneet K.K:ta aikoihin. Kohtaamiset K.K:n ja Lesin kanssa olivat ikimuistoisia myös lavalla ja tuntui hienolta jakaa lava niin pitkän ajan jälkeen, Halford sanoo.

- Olin onnellinen, että he pääsivät mukaan, koska heidän ehdottomasti piti olla siellä. He saivat itse valita. Meidän piti soittaa yhdessä ja mehän soitimme ja se oli maagista, Halford jatkaa. 

Perustajajäsen ja kitaristi K.K Downing erosi Judas Priestistä vuonna 2011 ja on sen jälkeen usein kertonut olevansa valmis palaamaan yhtyeeseen. Yhtye ei ole kuitenkaan ollut innostunut ajatuksesta.

Lue myös: Judas Priest esiintyi K.K. Downingin kanssa Rock and Roll Hall Of Fame -tilaisuudessa

Lue myös: Tunnetut rock-muusikot muodostavat uuden yhtyeen - "Sekoitus Jimi Hendrixiä ja Judas Priestiä"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat