Kuva: AOP

Ozzy Osbourne joutuu jälleen leikkaukseen - "Olen kovissa kivuissa"

13.09.2023 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Osbournen vaimo Sharon Osbourne ei ole varma, mitä Ozzylle tehdään seuraavaksi.

Terveyshuolien kanssa kamppaileva laulaja Ozzy Osbourne, 74, kertoo, että on menossa jälleen leikkaukseen. Vuonna 2019 Osbourne kaatui pahasti kotona, mikä pahensi hänen vammojaan vuoden 2003 mönkijäonnettomuudesta. 

- Tulen saamaan pian epiduraalin, koska lääkärit huomasivat, että korjatun niskani alapuolella on kaksi vaurioitunutta nikamaa eikä niille voi tehdä mitään, Osbourne kertoo The Osbournes -podcastissa.

Osbournen vaimo Sharon ei ole varma, mitä Ozzylle tehdään seuraavaksi. Ozzy jatkaa, että on tällä hetkellä kovissa kivuissa. Seuraava leikkaus on järjestykseltään neljäs, joka niskalle tehdään. 

- Tiedän vain sen, että olen kovissa kivuissa ja minulla on paljon epämukavuutta.

Osbourne ilmoitti vastikään, että joutuu perumaan esiintymisensä järkälemäisellä Power Trip -festivaalilla Yhdysvalloissa lokakuussa. Kolmipäiväisessä tapahtumassa esiintyvät muun muassa Guns N' Roses, Iron Maiden, AC/DC, Metallica sekä Tool. Syy peruutukselle olivat terveysongelmat. 

Lue myös: Ozzy Osbourne puhuu terveydentilastaan - "Pettymyksiä pettymysten perään"

Lue myös: Bruce Dickinson ja Ozzy Osbourne ryyppäsivät ja meinasivat varastaa taksin - Iron Maiden -laulaja muistelee kosteaa iltaa

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat