Kuva: AOP

Sonata Arctican odotettu albumi julkaistaan keväällä - "Paluu metallin pariin"

24.11.2023 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Albumin ensimmäinen single First In Line julkaistiin lokakuussa, joka keräsi faneilta paljon kehuja.

Kemiläinen metalliyhtye Sonata Arctica julkaisee uuden albumin Clear Cold Beyond 8. maaliskuuta 2024 Atomic Firen kautta. Albumi sisältää 10 kappaletta, jotka elvyttävät yhtyeen mieltymyksen power metalliin pandemian aikana tehdyn akustisen matkan jälkeen.

- Olemme tunteneet jo jonkin aikaa, että tarvitsemme raskaampaa musiikkia parin tahattomasti pehmeämmän albumin jälkeen. Rakastamme edelleen noita levyjä, mutta mitä tulee niin sanottujen kulmakivikappaleiden löytämiseen hyväntuuliselle metallikeikalle, edellisellä albumilla ei ollut paljon tarjottavaa, yhtyeen laulaja ja säveltäjä Tony Kakko kommentoi. 

- Paluu metallin pariin kaiken tämän jälkeen tuntuu uudelta alulta, ja näitä uusia kappaleita on ollut todella hauska kirjoittaa ja äänittää. Enemmän vauhtia ja biisejä, joita ihmiset voivat ja haluavat laulaa mukana. Emme malta odottaa, että pääsemme tien päälle tämän albumin kanssa ja näemme, miten yleisö reagoi siihen, että olemme taas vauhdissa, Kakko jatkaa. 

Clear Cold Beyond on täynnä vahvoja kappaleita nopeista hymneistä, kuten First In Line ja California, tunnelatautuneempiin kappaleisiin, joita edustaa mm. The Best Things ja levyn päättävä nimikkoraita. Albumi sulauttaa yhteen Sonata Arctican monipuolisen musiikillisen maailman ja tarjoaa jokaiselle yhtyeen fanille jotakin. 

Albumin ensimmäinen single First In Line julkaistiin lokakuussa, joka keräsi faneilta paljon kehuja. Toinen single A Monster Only You Can't See julkaistaan 8. joulukuuta.

Voit kuunnella singlen alta tai tästä.

Lue myös: Sonata Arctican uusi kappale herättää innostusta - "Kuin vanhaa Sonataa"

Lue myös: Sonata Arctica kiertää syksyllä Suomea - mukana myös kaksi muuta yhtyettä

Kilpailut

Uusimmat