Kuva: Tarot / Promo

Legendaarinen Tarot esiintyy ensi kesänä ainakin kahdella festivaalilla

30.11.2023 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tarot nähdään sekä Tuskan että Kuopiorockin lavoilla.

Tarot on yksi suomalaisen heavy metal -musiikin pioneeriyhtyeistä, jonka perustivat 1980-luvulla veljekset Marko ja Zachary Hietala. Viime kesänä yhtye teki muutaman keikan noin 10 vuoden tauon jälkeen ja ensi kesänä on luvassa ainakin kaksi esiintymistä.

Aikaisemmin ilmoitettiin, että Tarot esiintyy Tuskassa. Nyt Tarot on lisätty myös Kuopiorockin kattaukseen. Heinäkuun lopulla järjestettävässä Kuopiorockissa esiintyvät myös muun muassa Apulanta, Amaranthe, Eppu Normaali, Suburban Tribe, Blind Channel, Turmion Kätilöt sekä Lordi.

Marko Hietala kertoi vastikään Voice.fi:n haastattelussa, että oli yllättynyt Tarotin suosiosta, kun paluukeikat tehtiin. 

- Se oli yllättävää. Jarkin ehdotus tuli aika yllättäen, mutta sille oli selvästi tilausta, sillä keikat myivät nopeasti loppuun. Treenasimme yhdessä noin 4-5 päivää ja se tuntui heti luonnolliselta. Kun pääsimme lavalle, niin sitä itsekin hämmästyi, kuinka hyökkäävä isku ja kova meininki bändillä oli.

- En ollut miettinyt enempää sitä, että jatkaisimmeko keikkoja, sillä rundaaminen ei ole mahdollista. Esimerkiksi veljelläni on sellainen tilanne vaimonsa kanssa, että hän on käytännössä omaishoitaja. Idea kuitenkin jäi kytemään ja nyt keikkoja tehdään vielä muutama.

Voit lukea Hietalan pohdintoja enemmän täältä. 

Voice.fi, Radio City ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Marko Hietala yllättyi Tarotin saamasta suosiosta - pohtii nyt yhtyeen tulevaisuutta

Lue myös: Marko Hietala kertoo, millaista oli esiintyä Tarja Turusen kanssa - varsinkin fanien reaktiot koskettivat

Lue myös: Zachary Hietala kommentoi Tarot-yhtyeen tulevaisuutta - "Kiertuetta emme tule tekemään"

Kilpailut

Uusimmat