Kuva: AOP

Sebastian Bach olisi valmis tekemään paluun Skid Row'n alkuperäisen kokoonpanon kanssa

18.12.2023 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Bach kertoo, että ei näe mitään syytä sille, miksi paluu ei voisi tapahtua.

Skid Row -yhtyeen alkuperäinen vokalisti Sebastian Bach erotettiin bändistä vuonna 1996. Tämän jälkeen jäsenten välit tulehtuivat vuosiksi, mutta viime vuosina Bach on puhunut aktiivisesti sen eteen, että Skid Row palaisi lavoille vielä alkuperäisessä kokoonpanossa.

105.5 WDHA -radiokanavan haastattelussa Bach sanoo, että yhtye voisi hyvin palata vielä yhteen. 

- Ei ole oikeastaan mitään syytä sille, että Skid Row ei voisi palata yhteen. Olemme vielä kaikki elossa ja hyvinvoivia. Uskon, että syy on vain bisneksessä. Ei voi olla vihainen jollekin, jonka kanssa ei ole ollut samassa huoneessa sitten vuoden 1996. 

Vuoden alussa kitaristi Dave "Snake" Sabo joutui kertomaan oman mielipiteensä Bachin paluusta We Go To 11 -julkaisun haastattelussa. Sabo sanoi, että bändi ei anna asialle ajatustakaan. 

- Emme edes ajattele asiaa. Tämä on nyt Skid Row. Minulla ei ole haluja eikä kiinnostusta asiaa kohtaan eikä ole muillakaan. Olemme todella onnellisia siitä, mitä nyt teemme ja miltä bändi kuulostaa ja tuntuu.

- Rakastan musiikin soittamista ja rakastan tehdä siitä juuri näiden kavereiden kanssa, jotka ovat nyt yhtyeessä. En halua, että asiat muuttuvat. Minulla menee hyvin ja luulen, että kaikilla meilllä menee.

Skid Row'n laulajana toimii nykyään ruotsalainen Erik Grönwall

Skid Row nousi maailmanmaineeseen vuonna 1989, kun se julkaisi nimikkoalbuminsa. Yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti miljoonia levyjä

Lue myös: Kiss-kitaristi puhuu yhtyeen jäähyväiskeikasta - "Sebastian Bach itki silmät päästään"

Lue myös: Sebastian Bach kritisoi Idol-ohjelmia - piikki Skid Row'n nykyiselle laulajalle?

Lue myös: Sebastian Bach kettuili nykyiselle Skid Row -solistille soolokeikallaan

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat