Kuva: AOP

Sebastian Bach olisi halunnut Skid Row'lle terapeutin - 'Niin Metallica teki ja se toimi'

28.12.2023 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Bach erotettiin Skid Row'sta vuonna 1996. Nykyään yhtyeen laulajana toimii Erik Grönwall.

Skid Row -yhtyeen alkuperäinen vokalisti Sebastian Bach on puhunut usein sen eteen, että Skid Row voisi palata lavoille vielä alkuperäisessä kokoonpanossa. Vastikään 105.5 WDHA -kanavan haastattelussa Bach pohti jälleen asiaa. 

- Ei ole oikeastaan mitään syytä sille, että Skid Row ei voisi palata yhteen. Olemme vielä kaikki elossa ja hyvinvoivia. Uskon, että syy on vain bisneksessä. Ei voi olla vihainen jollekin, jonka kanssa ei ole ollut samassa huoneessa sitten vuoden 1996.

Nyt Behind The Velvet Rope -podcastissa Bach sanoo, että on harmissaan siitä, kuinka Skid Row ei koskaan käyttänyt terapeuttia tulehtuneiden välien selvittämiseen - kuten esimerkiksi Metallica on tehnyt.

- Olette kaikki varmasti nähneet Metallican Some Kind of Monster -dokumentin, jossa heillä on terapeutti. Skid Row'lla ei koskaan ollut terapeuttia tai ketään, joka voisi auttaa. Se on toiminut todella usealle bändille ja en ymmärrä, miksi me emme kokeilleet sitä. Nyt emme voi edes viestitellä. Se hieman harmittaa minua, Bach pohtii. 

Bach erotettiin Skid Row'sta vuonna 1996. Nykyään yhtyeen laulajana toimii Erik Grönwall

Skid Row nousi maailmanmaineeseen vuonna 1989, kun se julkaisi nimikkoalbuminsa. Yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti miljoonia levyjä.

Lue myös: Sebastian Bach olisi valmis tekemään paluun Skid Row'n alkuperäisen kokoonpanon kanssa

Lue myös: Sebastian Bach kritisoi Idol-ohjelmia - piikki Skid Row'n nykyiselle laulajalle?

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat