Kuva: AOP

Bryan Adams nostatti someraivon koronakommenteillaan: "Eli hän on superrasistinen, hyvä tietää"

12.05.2020 10:45 - Iiro Myllymäki

Mies syyttää "lepakkoja syöviä paskiaisia" koronakriisistä.

Monet muusikot ovat menettäneet suuren osan tuloistaan koronaviruksen myötä, kun keikat on täytynyt perua. Tilanne aiheuttaa paljon harmia ja turhautumista, ja näitä tunteita sosiaalisessa mediassa on nyt ilmaissut rokkari Bryan Adams, 60. Miehen oli tarkoitus alkaa tällä viikolla keikkailla Lontoossa Royal Albert Hallissa usean konsertin voimin.

Bryan Adams on kirjoittanut sosiaalisessa mediassa painokkaan mielipiteensä koko tilanteesta. Samalla hän viittaa tietoihin, joiden mukaan koko pandemia olisi saanut alkunsa Kiinan Wuhanista eläintorilta, jossa teurastetaan ja myydään monia eläimiä. Torit ovat saaneet nyt synkän maineen, ja esimerkiksi tartuntatautiasiantuntija Anthony Fauci on sanonut, että kaikki tällaiset torit tulisi sulkea.

Myöskään Bryan Adams ei voi ymmärtää torien toimintaa. Mies on tullut tunnetuksi äänekkäänä eläinten oikeuksien puolustajana.

”Kiitos näiden v*tun lepakkoja syövien, toreilla eläimiä myyvien ja virusta aiheuttavien paskiaisten, koko maailma on nyt pysähtynyt ja tuhannet ovat kärsineet viruksesta ja kuolleet siihen. Viestini heille on, paitsi että kiitos v*tusti, ryhtykää vegaaneiksi”, Adams kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Voit katsoa alta miehen Instagram-päivityksen.

Bryan Adamsin päivitys on herättänyt voimakkaita reaktioita. Mies jakoi päivityksen Instagramissa ja Twitterissä, mutta on sittemmin poistanut twiittinsä saatuaan paljon kritiikkiä kirjoituksestaan. Instagramissakin hän on poistanut kommentointimahdollisuuden. Somekommenteissa Adamsia on kutsuttu muun muassa ”rasistiksi” ja ”persreiäksi”.

”Eli Bryan Adams on superrasistinen. Hyvä tietää”, on yksi kommentoinut.

Summer of 69 taisikin kertoa hänen älykkyysosamäärästään”, on toinen kirjoittanut.

”Toivottavasti Royal Albert Hall peruu kokonaan hänen keikkansa”, on myös kommentoitu.

”Minulla ei ole enää mitään kunnioitusta häntä kohtaan”, on eräs kommentoinut.

Lue myös: Queen-kitaristi Brian May: Koronavirus on lihansyöjien vika

Lue myös: Madonna sairasti koronan kiertueellaan Pariisissa - "Luulimme, että meillä on vain paha flunssa"

Lähteet: NME, CNN

Kilpailut

Uusimmat