Kuka on Talent-tuomarin mielestä Suomirockin lupaavin talentti?

18.11.2009 18:34 -

Talent Suomi -ohjelman tuomarina toimiva Katja Ståhl on tottunut löytämään potentiaalisia, uusia kykyjä. Ståhl kertoo, että hänen mielestään yksi lupaavimmista nuorista suomirock-artisteista on Haloo Helsinki! -yhtyeen laulaja Elli.

- Haloo Helsinki! on kiinnostava yhtye jo senkin takia, koska he ovat niin nuoria. Ellistä tiedän sen, että hän on luitaan ja ytimiään ollut tekemässä musiikkia. Odotan innolla, että mitähän kaikkea vielä on luvassa, Ståhl kertoi Voicen Musiikkiuutisille.

Talent-tuomari kertoo, että Haloo Helsinki! -laulajan vaikuttavan ihmiseltä, joka kestää musiikkimaailman paineet. Ståhl kehuu Ellin olevan niin aidosti muusikko, ettei nuori tähti välttämättä edes huomaa ympärillä jatkuvasti pyörivää kiirettä.

Ståhlin mukaan uusille artisteille pitkän uran luomisen tärkein ase on sinnikkyys. Mikäli haluaa saada pysyvän jalansijan epävarmassa musiikkimaailmassa, ei oikotietä ole.

- Yksikään alle 10 vuotias yhtye ei voi saavuttaa pysyvää ja takuuvarmaa suosiota. Se, että nousee nopeasti julkisuuteen ja laulamaan isolle yleisölle muutaman kerran ei tarkoita vielä yhtään mitään. Voit käyttää sellaisen julkisuuden hyödyksi ja mahdollisesti jatkaa siitä eteenpäin, jos koppa kestää.

Kilpailut

Uusimmat