Talent-Markun neuvo tuoreille artisteille: Älkää aliarvioiko yleisöä!

11.12.2009 07:12 - Eeva Rajala

Talent-kisasta julkisuuteen ponnahtanut Markku Laamanen peräänkuuluttaa nuorten artistien aitoutta. Laamasen mukaan artistien pitää ymmärtää olla yleisön kanssa samalla tasolla.

- Yleisö on se, mikä meidät elättää. Tärkeätä on, että laulaja elää sen laulun. Silloin se tunne välittyy yleisölle ja yleisö ottaa sen vastaan. Ettei se vaan ole sellaista sanomalehden lukua. Pitää sisäistää laulu ja teksti. Pitää antaa itsensä sataprosenttisesti, Laamanen kertoo Voicelle.

Laamasen mukaan Suomessa on tällä hetkellä runsaasti lupaavia, nuoria artisteja. Laamanen mainitsee nimeltä muun muassa Anna Abreun, Anna Puun ja Jani Wickholmin. Mies tietää myös, että elämän kautta esiintymiseen tulee lisää tunneherkkyyttä.

Uutuuslevyn juuri julkaissut Laamanen lupaa, ettei hän muutu röyhkeäksi artistiksi missään vaiheessa. Tietty nöyryys pitää aina olla mukana.

- Minä en koskaan nostaa nenääni pystyyn. Minusta ei tule artistia, joka ei kenenkään kanssa juttele ja nenä pystyssä ylpeänä pyörii ympäri, Laamanen jatkaa.

Kilpailut

Uusimmat