Koop Arponen tähdittää Kirill Babitzin säätiön ystävänpäiväkonserttia

13.02.2010 18:03 -

Ystävänpäiväsunnuntaina Helsingissä järjestettävässä Kirill Babitzin säätiön konsertissa esiintyvät muun muassa Jippu, Koop Arponen ja Pave Maijanen. Kyseessä ei ole kuitenkaan ole Kirkan muistokonsertti.

Kirill Babitzin säätiön toiminta käynnistyi Kirkan ja hänen puolisonsa Paula Nummelan toimesta Kirkan 50-vuotisjuhlien yhteydesssä syyskuussa 2000. Kirkan ja Paulan ajatuksena oli säätiö, joka tukee alle kouluikäisten lasten musiikkiharrastusta.

- Nyt järjestettävä Ystävänpäiväkonsertti ei ole Kirkan muistokonsertti, vaan paremminkin jatkoa Kirkan vetämille kesäkonserteille, joista saaduilla tuloilla on hankittu soittokamoja päiväkotien lapsille, Paula Nummela kertoo.

Konsertissa ei ole aikomus vaipua haikeisiin muistoihin, vaikka monia konsertin taustavaikuttajia ja toteuttajia yhdistää ystävyys vuonna 2007 menehtyneen Kirkan kanssa.

Kirill Babitzin säätiön ystävänpäiväkonsertti järjestetään 14. helmikuuta Helsingin Savoy-teatterissa kello 18.30. Liput maksavat 25 euroa Lippupalvelusta. Konsertissa esiintyvät muun muassa Jippu, Koop Arponen, Pave Maijanen ja Pepe Willberg.

Kilpailut

Uusimmat