Suomalaismuusikon henkeä uhataan Facebookissa

08.03.2010 08:52 - Eeva Rajala

Facebookiin on perustettu kaksi ryhmää, jossa uhataan muusikko Joel Hallikaisen henkeä. Ryhmistä toisessa uhataan hyökätä miehen kotiin ja kiduttaa raa'asti hänen vaimoaan ja viittä lastaan.

Iltalehden mukaan Hallikaisen omat lapset löysivät kyseiset uhkaukset. Uhkauksessa on kerrottu tarkka ajankohta teolle. Lisäksi tekijä esiintyy omalla nimellään ja kuvallaan. Hallikaisen mukaan koko perhe lähipiireineen on peloissaan.

- Perheessämme on valtavan ahdistunut tilanne, lapset pelkäävät mennä maanantaina kouluun, Hallikainen kommentoi lehdessä.

Hallikainen tekee tänään rikosilmoituksen uhkailusta. Hän myös vertaa uhkauksen tehneen henkilön Facebook-profiilia Kauhajoen ja Jokelan koulusurmaajiin. Miehen mukaan profiilista löytyy samanlaista ahdistusta ja tukahdutettua vihaa.

- Minulla herää jopa isälliset tunteet häntä kohtaan, mutta tämä on rikos ja hänet on saatava vastuuseen väärästä teostaan, Hallikainen jatkaa.

Kyseiset ryhmät on todennäköisesti poistettu jo Facebookista. Tällä hetkellä Facebookista löytyy vain Hallikaista vastustava "Joel Hallikainen pois myydyimpien TOP 5:stä!" -ryhmä.

Kilpailut

Uusimmat