Jäähyväisalbumi ja teinitähden hittilevy – tässä levyuutuuksia

24.03.2010 13:15 - Eeva Rajala

Levyliikkeiden hyllyt notkuvat jälleen uutuuslevyistä. Mukana on muun muassa saksalaispoppoo Scorpionsin jäähyväislevy sekä kanadalaistähti Justin Bieberin valloittava uutuus.

Scorpions perustettiin Hannoverissa vuonna 1965 ja yli 40-vuotinen ura päättyy albumiin Sting In The Tail. Ensimmäisellä The Good Die Young -singlellä vieraili Tarja Turunen. Uuden ja viimeisen levyn myötä yhtye lähtee massiiviselle kolmen vuoden kiertueelle, jonka jälkeen alkaa eläkevuodet.

Scorpions on myynyt urallaan yli 78 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. Kenties suurimmat hitit ovat Wing Of Change, Still Loving You ja Rock You Like a Hurricane.

Idols-voittaja Koop Arponen julkaisee toisen albuminsa. Bright Lights on Koopin omien sanojen mukaan hänen näköisensä albumi. Albumilla on seitsemän Koopin tekemää kappaletta. Albumin kansikuva herätti tällä viikolla keskustelua.

Mokoma-yhtyeen seitsemäs Sydänjuuret-albumi löytyy myös kaupoista. Ja valinnanvaraa löytyy: levy on mahdollista hankkia perinteisenä cd:nä, vinyylinä, lataamalla mp3-tiedostoja tai 48-sivuisena kirja-cd:nä. Albumi nauhoitettiin viime vuoden syksyllä Hämeenlinnassa.

16-vuotias kanadalainen teinitähti Justin Bieber on aloittanut jo suomalaistyttöjenkin sydänten särkemisen. Pojat minialbumi My World julkaistiin tammikuussa ja nyt minialbumiin on lisätty kymmenen uutta biisiä. Yhdessä tämä My Worlds -albumi sisältää 17 kappaletta.

Justin Bieber on monilahjakkuus, joka laulamisen lisäksi soittaa kitaraa, pianoa, rumpuja ja trumpettia. Tuhkimo-tarina alkoi, kun hän laittoi Youtubeen ystäviensä viihdykkeeksi videoita itsestään laulamassa muun muassa RNB-hittejä.

Kilpailut

Uusimmat