Musen basisti on huomannut yhtyeen suosion rajun kasvun Suomessa

25.03.2010 15:31 -

Voice haastatteli tänään Musen basistia Chris Wolstenholmea. Mies kertoi huomanneensa, kuinka brittiyhtyeen suosio on Suomessa ja muualla Skandinaviassa kasvanut vuosien varrella.

- Huomasimme sen jo kiertueen alkaessa Helsingistä. Keikassa oli suuri ero siihen, kun edellisen levyn myötä viimeksi soitimme Helsingissä, Wolstenholme kertoi Voicelle.

Mies on huomannut, että väkeä on kokonaisuudessaan Skandinaviassa nykyisin keikoilla enemmän.

- Emme soittaneet siellä kovin montaa kertaa uramme alkuaikoina. Siksi Suomi, Ruotsi, Tanska ja Norja jäivät ikään kuin jälkeen. Nyt on mahtavaa päästä soittamaan suurille areenoille, kuten nyt viimeksi teimmekin.

Chris Wolstenholmen mukaan se, että yhtye pääsee nyt esiintymään Kaisaniemen puistoon 21 000 ihmiselle on todella mahtavaa.

- Se, että pääsemme esiintymään noin monille ihmisille on uskomatonta. Emme koskaan uskoneet pääsevämme sellaiseen pisteeseen, basisti kuvaili Voicelle.

Muse on esiintynyt Suomessa jo useamman kerran, mutta yhtye vetää tähän asti suurimman keikkansa Suomessa Kaisaniemen puistossa 21 000 ihmiselle. Lipun myynti konserttiin alkaa huomenna kello 09.00.

Kilpailut

Uusimmat