Eläkeläiset kutsui Kuunkuiskaajat keikalleen

17.04.2010 14:29 -

Eläkeläiset-yhtye aloitti Hampurista 16. huhtikuuta Euroopan-kiertueen, joka huipentuu 29. toukokuuta Oslossa. Yhtye on kutsunut Suomea Euroviisuissa edustavan Kuunkuiskaajat seuraamaan Oslon-keikkaa.

Tämän vuoden Euroviisujen finaali järjestetään Oslossa. Samana iltana Eläkeläiset juhlivat Humppabingo-kokoelmansa julkaisua keikkailemalla Norjassa.

Eläkeläiset on kutsunut Suomen Euroviisuedustajat Kuunkuiskaajat seuraamaan suurta iltaansa Oslossa. Euroviisufinaalin sabotaasista ei silti ole kyse - yhtye haluaa vain varmistaa, että Suomen virallinen edustajaryhmä saa humppaorkesterin kaiken tuen.

- Tuumimme, jotta vaikka Suomen Euroviisuvoitto onkin jo likipitäin varma, näyttäisimme heille muutamia uusia koreografioita, joita olemme vuosien varrella oppineet. Intensiivikoulutukseemme sisältyy ripaus humpan magiaa ja manailua sekä mm. haitarin lennätystä Lassi Kinnusen opeilla, Martti Variksen artikulaatiokurssi sekä Onni Wariksen käytöskoulu ja yleisimpiä norjalaisia alamaailman baarien fraaseja, yhtye sanoo.

- Nämä yhdistettynä Kuunkuiskaajien upeaan kappaleeseen ja rouvien simpsakkaan ulkonäköön, tuovat taatusti voiton kotiin. Hopea olisi häpeä. Me jos jotkut tiedämme kaiken häpeästä ja häviämisestä, se ei ole mukavaa. Päin vastoin. Vaikka parhaalle häviäisikin, pohtii Onni Waris.

Eläkeläisten Euroopan-kiertueeseen mahtuu myös kaksi Suomen-keikkaa. Toukokuussa yhtye keikkailee Helsingissä ja Keravalla. Kiertueelta kotiuduttuaan Eläkeläiset keskittyvät kesän festarikeikkoihin ja vetäytyvät studioon äänittämään uutta albumia.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat