Suomen euroviisuehdokkailla uupumus lähellä

21.04.2010 07:33 - Eeva Rajala

Suomen viisuedustajat Kuunkuiskaajat ovat joutuneet vähentämään vauhtiaan. Duon toinen osapuoli Susan Aho sanoo, että poppoolla alkoi mennä jossain vaiheessa liian lujaa.

- Meillä oli jossain vaiheessa palaveri managerimme kanssa, kun rupesi menemään niin lujaa, ettemme pysyneet itse perässä, Aho kertoo Ilta-Sanomissa.

Naisen mukaan kalenteriin raivattiin tämän jälkeen vapaita päiviä, sillä eihän Norjan euroviisufinaaliin sovi lähteä burnoutin kanssa. Sekä Aholla että duon toisella osapuolella Johanna Virtasella on muitakin tekemisiä kuin treenata Kuunkuiskaajien viisuvetoa. Susanilla on uusi esitys Nukketeatteri Sampossa ja Johannalla on valmistumiskiireitä Sibelius-Akatemiassa. Tosin valmistuminen on nyt siirretty syksylle.

Tuhkapilvi haittaa myös Kuunkuiskaajien elämää. Heidän oli tänään tarkoitus lentää Pietari-Helsinki-laivalinjan avajaisjuhliin ja esiintymään Venäjän pääministerille Vladimir Putinille. Vaikka joitain lentoja suoritetaan tänään, naiset eivät tiedä menevätkö koneella vai bussilla.

- Toivon, että lähdettäisiin pikkubussilla, vaikka saisikin lentää. Lentokenttä on varmasti ihan tukossa ja siellä on melkoinen kaaos, Johanna miettii lehdessä.

Kilpailut

Uusimmat