Kanadalaisrokkari pitkälle tauolle

26.05.2010 14:59 -

Bryan Adams esiintyy tänä iltana Tampereella Ratinan stadionilla. Kalle Keskinen Speed Promotionista on keikkaan tyytyväinen, sillä Adams on jäämässä pitkälle tauolle. Asiasta kertoo Radio 957.

Bryan Adamsia alettiin järjestää Suomeen viime marraskuussa, kun tieto artistin kiertueesta saatiin. Keskisen mukaan tämän illan konsertti on viimeinen tilaisuus pitkään aikaan nähdä Bryan Adams suuren luokan keikalla bändinsä kanssa.

-Bändi jää kiertueen jälkeen pitkälle tauolle ja Adams heittää tauon aikana korkeintaan muutamia akustisia keikkoja, Keskinen kertoo Radio 957:lle.

Keskisen odotukset ovat kovat, sillä Speed Promotion on rahan tarpeessa. Yritykseltä peritään 48 000 euron velkoja. Keskisen mukaan taloustaantuma ja kovat keikkapalkkiot koettelevat nuorta yritystä erityisen paljon.

-Tapahtumien ja keikkojen odottelu saattaa sitoa rahaa jopa miljoonia euroja useiksi kuukausiksi. Nuorena yrityksenä meillä ei ole paljoa varallisuutta ja tuottoja saadaan vasta, kun lipunmyynti käynnistyy. Lisäksi taantuma näkyy lipunmyynnissä.

Keskisen mukaan Bryan Adamsin keikan lipunmyynti helpottaa osaltaan yrityksen taloudellisia vaikeuksia.
Konserttien lisäksi Speed Promotion tuo Suomeen muun muassa vapaapainia Helsinki Fight Nightin muodossa. Tampere-Pirkkalan lentoasemalla puolestaan järjestetään elokuussa Suomen ilmailuliiton päälentonäytös Tampere International Air Show.

Radio 957 ja The Voice kuuluvat SBS Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat