Oletko menossa tänään AC/DC-keikalle – muista nämä!

01.06.2010 14:17 -

Tänään Tampereen Ratinan stadionilla konsertoivan AC/DC:n keikalle on myyty liki 32 000 lippua. Keikalle suuntaavien kannattaa ottaa huomioon muutamia järjestelyihin liittyviä seikkoja.

Illalla on varmasti luvassa taattua laatua edustava massiivinen AC/DC-show. Partysan Productionin toimitusjohtaja Jussi Santalahti kertoi Aamulehdelle, että lavan rakentaminen aloitettiin jo perjantaina ja viikonlopusta lähtien on konserttitarpeistoa tuotu keikalle 40 rekan voimin.

Loppuunvaratulle keikalle saapuvan yleisömäärän takia luvassa on varmasti ruuhkaa ja hulinaa. Sen vuoksi on hyvä ennakoida yleisölle annetut ohjeistukset.

Portit stadionille avataan kello 17.45. Konserttijärjestäjä Live Nation ja Partysan Production pyytää yleisöä saapumaan paikalle hyvissä ajoin, sillä katsojamäärästä johtuen paikoilleen asettautuminen vie aikaa.

Lisäksi turvatarkastuksiin saattaa muodostua jonoja. Yleisöä kehotetaan varaamaan aikaa ja juhlamieltä sekä saapumaan stadionin läheisyyteen kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla, sillä pysäköintialuetta ei stadionin läheisyydessä ole.

Toivottavasti sää suosii, sillä sateenvarjojen tuominen konserttiin on kielletty turvallisuuden sekä avattujen varjojen aiheuttamien näköesteiden vuoksi.

Lämppärinä toimiva Zero Nine hyppää lauteille noin kello 19.45 ja AC/DC ottaa lavan haltuun noin kello 21. AC/DC:n arvioidaan esiintyvän noin kahden tunnin ajan ja konsertti päättyy viimeistään 23.30.

Kilpailut

Uusimmat