AC/DC:n Tampereen keikan roudaussekoilulle lyötiin piste

05.06.2010 10:20 -

Uutisoimme muutama päivä takaperin AC/DC:n Tampereen konsertin tiimoilta nousseesta hämmingistä, kun vapaaehtoisina työskennelleet roudarit eivät sopimuksesta huolimatta päässeet katsomaan yhtyeen keikkaa. Talkooväkeä palkannut Heavy Metal Tampere -yhdistys pahoittelee nyt sotkua nettisivuillaan.

Heavy Metal Tampereen sivulla painotetaan, että mielipahaa vapaaehtoisten työntekijöiden keskuudessa aiheuttanut sotku ei ole tapahtumajärjestäjä PartySanin syytä, vaan kyseessä oli puhtaasti yhdistyksen oma virhe. Yhdistyksen mukaan tarkoituksena ei ole missään nimessä ollut huijata ketään, vaan kyseessä oli inhimillisestä erehdyksestä johtunut väärinkäsitys.

Hyvitykseksi mokasta Heavy Metal Tampere tarjoaa aamuvuorossa olleelle roudausporukalle rannekkeet ensi viikolla järjestettäville Sauna Open Air -festivaaleille. Yhdistys toivoo, että tällä eleellä pystytään paikkaamaan edes osittain aiheutettua sotkua.

- Toivomme, että jokainen ymmärtäisi että olemme metallikulttuurin asialla, järjestämme ja toteutamme kaikille metallimusiikin ystäville vapaaehtoisesti tapahtumia ja mahdollisuuksia, emme ajaaksemme omia etujamme. Hallitukseen ajautuneet ihmiset tekevät sydämellään työtä, eli kaikkia yhdistää metallimusiikki ja kaikki niihin liittyvä, ei ahneus!

Kilpailut

Uusimmat