Supertähdet jäivät Apocalyptican levyltä:'Emme halunneet jäädä kusipäälakimiesten armoille'

12.08.2010 12:16 -

Elokuun 23. päivä ilmestyy Apocalyptican uusi levy 7th Symphony. Vaikka bändin status USA:ssa olisi sen sallinutkin, mukana ei ole supertähtilaulajia.

Ensimmäisellä singlellä End of Me laulaa Bush-yhtyeestä ja Gwen Stefanin käsipuolesta tunnettu Gavin Rossdale. Muita vieraita ovat Shinedownin Brent Smith, Flyleafin Lacey Mosley, sekä ranskalaisen metallibändi Gojiran Joseph Duplantier.

Yhtyeen edellislevyn radiohitit I'm Not Jesus ja I Don't Care nostivat Toppisen ryhmän kurssin sen verran korkealle, että tähtivieraita olisi levylle saatu mukaan - jos vain rahat ja kärsivällisyys olisivat riittäneet. Toppinen kertoo Voicelle, että suurten jenkkinimien kanssa toimiminen on erittäin vaikeaa, johtuen näiden manageriportaasta.

-Me oltais voitu ottaa suuria nimiä mukaan, mutta se olis tarkoittanut sitä, että me oltais jouduttu odottelemaan että kiireisille staroille sopii. Yleensä nämä starat ovat todella mukavia, mutta heidän managerinsa ovat hankalia. Mä en halunnut että meidän levyn valmistuminen on joidenkin kusipäälakimiesten käsissä", Toppinen sanoo.

Tänään Moskovassa esiintyvä ryhmä sai 7th Symphonyn valmiiksi jo helmikuussa, mutta levy-yhtiö ehti pistää levyn julkaisuun vasta nyt. Albumin biiseistä neljällä on laulaja. Kuusi instrumentaalibiisiä ovat Toppisen mukaan kunnianhimoisinta ja paikoin raskainta musiikkia mitä Apocalyptica on koskaan tehnyt. Mies vertaa biisejä klassiseen musiikkiin, sekä muun muassa suomalaisen nykykansanmusiikin uranuurtajaan Piirpaukkeeseen. Beethovenin Seitsemänteen sinfoniaan levyn nimi ei Toppisen mukaan liity.

Kilpailut

Uusimmat