Legendaarinen Tavastia-klubi täyttämässä 40 vuotta mukanaan muistoja ja kuvia

25.08.2010 22:15 -

Suomen maineikkain rock-klubi Tavastia täyttää 2. lokakuuta 40 vuotta. Tavastia on yksi Euroopan vanhimmista yhä toimivista rock-klubeista ja juhlien kunniaksi Tavastian lavalla tullaankin näkemään suuri joukko klubin konkareita.

Syksyllä Tavastian lavan valloittavat muun muassa Michael Monroe, Popeda, Ismo Alanko, Chisu ja Maija Vilkkumaa. Tavastia ei kuitenkaan ole pelkkä rock-luola, sillä klubin tarjonta on hyvin monipuolista. Loppuvuodesta Tavastialla kuullaan laaja skaala eri musiikkigenrejä, kuten esimerkiksi hiphoppia, heavya ja humppaa.

Tavastian 40-vuotisjuhlan kunniaksi klubin nettisivut saivat uuden ilmeen 1970-luvun hengessä. Uudistetuilta sivuilta löytyvät nyt kaikki klubin 1970-luvun tapahtumat.
Lokakuussa www.tavastiaklubi.fi -sivustolle julkaistaan myös 1980 ja 1990 -lukujen keikkatapahtumat.

Tavastian toimitusjohtaja Juhani Merimaa kertoi Voicelle, että Tavastian suosion salaisuus piilee hyvissä rockbändeissä.

- Tavastia on ollut semmoinen paikka missä bändit ovat voineet kohdata yleisönsä. Niin kauan kuin on ollut kiinnostavia bändejä, hyviä rockbändejä ja niitä seuraava yleisö, niin Tavastialla on ollut tilaa olla olemassa.

Merimaa on nähnyt Tavastian lavalla satoja keikkoja, mutta varsinkin HIMin Uudenvuoden keikat ovat olleet Merimaalle henkilökohtaisesti hyvin läheisiä. Merimaan mukaan suomalaiset rockbändit ovat olleet Tavastialla aina hyvin edustettuina ja jotkut bändit ovat myös syntyneet siellä, kuten esimerkiksi Hanoi Rocks ja Kingston Wall.

Tavastia ei ole kokenut suuria muutoksia sitten 1970-luvun.

Tavastia-klubin esiintymislava.

Tavastia-klubin toimitusjohtaja Juhani Merimaa.

Maija Vilkkumaa oli paikalla muistelemassa ensimmäistä Tavastia -esiintymistään.

Ismo Alangolla on paljon keikkamuistoja Tavastialta.

Tavastian kuuluisa backstage.

Kilpailut

Uusimmat