Suomen X Factor –voittaja Elias tulevasta levystään: Alkuun oli nihkeä fiilis

30.09.2010 16:16 -

Suomen X Factorin voittanut Elias Hämäläinen julkaisee lokakuussa debyyttilevynsä, jolla on mukana myös miehen omia kappaleita. Innolla albumin ilmestymistä odottava muusikko paljasti Voicelle, että ennen hänen itsensä säveltämien biisien mukaantuloa ei innostuneisuus ollut huipussaan.

Rakkaudesta ja pelosta -nimeä kantavalta levyltä löytyy seitsemän kappaletta, jotka Hämäläinen on tehnyt yhteistyössä Jere & The Universe -yhtyeen vokalisti Jere Ijäksen kanssa. Hämäläinen tunnustaa, että kun albumin tekoa alettiin valmistella, oli pitkäsoittoa varten tarjolla ainoastaan muiden tekemiä biisejä, mikä ei Hämäläisen mukaan tuntunut kovinkaan houkuttelevalta.

- Ennen kun sain omat kappaleet levylle, oli vähän nihkeä fiilis. Alkuun minulle lähetettiin erilaisia biisejä eri tekijöiltä. Sitten tuottaja Leri Lehtinen otti yhteyttä Jere Ijäkseen, jonka kanssa sitten tein vanhoja kappaleitani uudestaan.

Vaikka usein erilaisten kykyjenetsintäsarjojen voittajien ensilevyt tehdään kiireessä, kertoo Hämäläinen, että hänellä oli kuitenkin kiitettävästi aikaa studiossa vietettäväksi.

- Minun osuuteni purkitettiin reilun kahden kuukauden aikana. Loppuvaiheessa miksaaja väänsi 16 tunnin päiviä ja nukkui sohvalla, että tähän on kyllä panostettu.

Rakkaudesta ja pelosta ilmestyy 27. lokakuuta. Ensimmäinen single Mies vailla virkaa julkaistiin pari viikkoa sitten.

Kilpailut

Uusimmat