Antti Tuisku uskoi uutuuslevynsä kokemattoman tiimin käsiin

27.10.2010 15:52 -

Tänään ilmestyy Antti Tuiskun uusi albumi Kaunis kaaos. Mies luotti tärkeäksi luonnehtimansa levyn tuotantopuolen kokemattoman tiimin käsiin, koska fiilis tuntui oikealta.

Kaunis kaaos -levy on tehty yhteistyössä Tuiskun, Smak-yhtyeen Kalle Lindrothin, Calf-yhtyeen Samuli Sirviön sekä Antti Riihimäen kanssa. Tuisku kertoo Voicelle, että alun perin hän oli suunnitellut tekevänsä levyn eri tuottajien kanssa.

- Mie olin jo testannutkin eri tuottajia, mutta sitten me tehtiin poikien kanssa parista biisistä demot. Kun soitin sitä (A&R-pomo) Asko Kalloselle, hän sanoi heti, että eiköhän tässä ole levyn punainen lanka, Tuisku kertoo.

Lindrothin mukaan tuntui aluksi hurjalta lähteä tekemään kokonaista levyä, kun ainoastaan Antti Riihimäellä oli aiempaa tuotantokokemusta. Yhteinen sävel löytyi kuitenkin nopeasti, ja hellekesä pienessä studiokopissa sujui innostuneissa merkeissä.

- Antin kanssa me ollaan tunnettu pitkään, ja juteltu että joskus täytyy tehdä musiikkia yhdessä. Minulla, Samulilla ja Antti Riihimäellä on tämä studio yhdessä, joten tiimi löytyi sitä kautta helposti, Lindroth sanoo.

Kaunis kaaos on kaupoissa tänään. Se on Tuiskun seitsemäs studioalbumi.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat