Kitaralegenda Slash, nähdäänkö sinua enää koskaan Axlin kanssa samalla lavalla?

11.11.2010 19:08 -

Jo useamman vuoden ajan on ahkerasti spekuloitu, josko ex-Guns N' Roses -kitaristi Slash ja laulaja Axl Rose pääsevät koskaan enää keskenään sopuun. Kitaralegenda kertoi Voicelle, mikä hänen näkemyksensä tilanteen suhteen on.

Entinen Guns N' Roses -basisti ja Slashin Velvet Revolver -bänditoveri Duff McKagan nähtiin yllättäen joitain viikkoja sitten vierailulla Axl Rosen luotsaaman, nykyisen Gunnari-kokoonpanon keikalla. Rose oli raporttien mukaan pyytänyt samaan hotelliin sattunutta McKagania liittymään bändin seuraksi lavalle.

Tunnetusti huonoissa väleissä Rosen kanssa olevan Slash on välillä väläytellyt, ettei miesten sopu ole täysin mahdoton ajatus, mutta kitaristi kertoi nyt Voicelle, että hän ja Rose tuskin kuitenkaan ihan heti samaa esiintymislavaa tulevat jakamaan.

- Kaikki olosuhteet huomioon ottaen, epäilen hänen pyytävän minua lavalle samalla tavalla kuin hän teki Duffin kanssa. Ennen sitä täytyisi ainakin tapahtua joitain tilannetta lieventäviä tapahtumia. En usko, että Axl pirauttaa minulle ja pyytää 'Slash, haluatko tulla soittamaan'.

Vaikka Slashistä on ehtinyt vuosikymmenten saatossa kehkeytyä musiikillisten ansioidensa vuoksi kiistaton rock-legenda, kitaristi sanoo, ettei hän edelleenkään pohdi uraansa tulevaisuutta kovin tarkasti.

- Enpä edelleenkään suunnittele asioita kummemmin. Teen edelleen uutta musiikkia, levyjä ja kiertueita ja siihen kaikki kulminoituu. Tärkeintä on vain pyrkiä tekemään hyviä biisejä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat