Näin hyvin The Beatles käy kaupaksi iTunesissa

17.11.2010 21:10 -

The Beatlesin musiikki on käynyt odotettavasti mukavasti kaupaksi iTunesissa, kun yhtyeen musiikki tuli ensimmäistä kertaa nettimusiikkikauppaan myyntiin eilen tiistaina.

The Beatlesin viisi albumia nousi heti Yhdysvalloissa iTunesin 20 myydyimmän levyn joukkoon. Tämä tapahtui siis vuorokaudessa.

Myös iTunesin singlelistoilla The Beatles menestyy heti. Sadan myydyimmän kappaleen joukkoon nousivat muun muassa Here Comes the Sun, Let It Be sekä Blackbird.

Applen ja The Beatlesin neuvottelutie oli kivikkoinen, sillä tietotekniikkajätti ja maailman suurin pop-yhtye ovat riidelleet Applen nimestä - Beatles kun julkaisi levynsä samannimisen yhtiön kautta, joka nykyään on EMIn omistuksessa. Aiemmin raportoitiin, että nimikiista on saatu päätökseen, ja levy-yhtiö EMI ja Apple ovat siirtyneet neuvottelemaan Beatlesin materiaalin siirtämisestä iTunesiin. Näin on siis käynyt ja eilisestä alkaen yhtyeen 13 legendaarista remasteroitua studioalbumia, kaksiosainen Past Masters -kokoelma sekä Red & Blue -kokoelmat ovat nyt ostettavissa tai ladattavissa iTunesissa maailmanlaajuisesti.

Lähde: Reuters

Kilpailut

Uusimmat