Tämän suomalaisbändin nimi tarkoittaa ’asiakkaita kalastelevaa prostituoitua’

18.11.2010 10:40 -

Tänään starttaavan Voicen The Risteilyn esiintyjäkaartiin kuuluu tuore tyttöduo Flamboy. Yhtyeen nimellä on kuitenkin englanninkielessä härski merkitys, jota kaikki eivät välttämättä tiedä.

Slangisanakirja Urban Dictionary kertoo flamboy-sanan tarkoittavan "maksullista naista, joka yrittää taivutella seuraavaa asiakastaan seksuaalisiin aktiviteetteihin". Viime viikolla Neighbor Girl Revolution -debyyttilevynsä julkaisseen yhtyeen Hanni ja Laura kuitenkin kertoivat Voicen Heräämössä vieraillessaan, että termi ei tarkoita heille itselleen mitään.

- Ollaanhan me googletettu ja huomattu mitä flamboy tarkoittaa. Kyseessä on kuitenkin sanaleikki, jonka olemme keksineet - ei siinä sen enempää. On hauska johtaa ihmisiä harhaan, kun bändin nimessä on 'boy', mutta me ollaankin tyttöjä.

Itse biisinsä alusta loppuun tekevä duo kertoo kohtaavansa ennakkoluuloja, sillä itse omat kappaleensa säveltävät naiset joutuvat valitettavan usein edelleen todistelemaan kykyjänsä.

- Varsinkin kun teemme tällaista poppia, niin harvemmin pop-artistit tekevät biisinsä. Me olemme kuitenkin poppareita henkeen ja vereen.

Flamboyn lisäksi loppuunmyydyllä Voicen The Risteilyllä esiintyy tänään Uniklubi, Raptori sekä Jenni Vartiainen.

Kilpailut

Uusimmat