Suomalaisbändi aikoo muuttaa ihmisten käsityksen naapurintytöistä

19.11.2010 14:47 -

Tyttöduo Flamboy julkaisi viikko sitten debyyttilevynsä, jonka nimi on Neighbour Girl Revolution. Kaksikko vakuuttaa, että naapurintyttöys ei ole negatiivinen kutsumanimi.

Toisensa lapsesta lähtien tunteneet Hanni ja Laura olivat kuulleet uransa alussa levy-yhtiötahoilta kommenttia, että he ovat "kuin naapurintyttöjä", ja että he tarvitsevat "enemmän särmää".

Kaksikko myöntää naapurintyttöytensä, mutta ei pidä sitä mitenkään pahana asiana. Neighbour Girl Revolution ei ole kuitenkaan mikään julistus, vaan enemmänkin huomio.

- Tällaisia me ollaan, mutta kun tehtiin tätä levyä, niin löydettiin sellainen tietynlainen särmä. Ei me kuitenkaan niin kilttejä olla. Halutaan näyttää, että naapurintytöistäkin on musiikkia tekemään, vaikka ihmiset muuta väittäisivätkin, Laura kertoo.

Bändi esitti eilen ensimmäisen laivakeikkansa Voicen The Risteilyllä. Laura ja Hanni muistelivat, että edellisen kerran he lauloivat laivalla 14-vuotiaina, jolloin he voittivat karaokekilpailun, josta saivat palkinnoksi uuden risteilyn.

Kilpailut

Uusimmat