Lentoemäntien lakko alkaa - tähtitenorin lennot Suomeen järjesteltiin uudelleen

30.11.2010 12:45 -

Kello 13 alkava Finnairin ja Blue1:n lentohenkilökunnan lakko ei ole toistaiseksi peruuttamassa ulkomailta saapuvien artistien keikkoja.

Suurin lähipäivien keikoista on huominen tähtitenori José Carrerasin esiintyminen Turkuhallissa. Tenori ja hänen taustajoukkonsa saadaan kuitenkin ajoissa Suomeen lentojen uudelleenjärjestelyn jälkeen.

- Pieniä muutoksia piti tehdä, mutta hänet saadaan Suomeen. Myöskään muiden artistien keikkoja ei tarvitse peruuttaa. Seuraamme toki koko ajan tilannetta ja tiedotamme muutoksista heti, tiedottaja Maritta Kettunen Live Nation Finlandilta kertoo.

Huomenna Suomessa esiintyvä Salem Al-Fakir ja torstaina Suomen-kiertueensa aloittava Moto Boy ovat molemmat ruotsalaisia, eikä lakko vaikuta heidän saapumisiinsa. Brittiläinen We Are Scientists esiintyy Helsingissä torstaina, mutta heidänkin matkantekonsa on ainakin toistaiseksi turvattu.

- Ei tässä ole parin lentoyhtiön lakon takia odotettavissa samanlaista kaaosta kuin keväällä tuhkapilven aikaan. Teemme kaikkemme, jotta keikat saadaan järjestettyä sovitusti, Kettunen rauhoittelee.

Kilpailut

Uusimmat