Voice tarjoaa joululahjan: Kylie Minoguen ilmainen joulu-ep

17.12.2010 13:08 -

Esimakuna Tapaninpäivänä alkavasta Joulun 12 päivän jatkoaika -kampanjasta Voice ja iTunes tarjoavat brittitähti Kylie Minoguen kolmen biisin joulu-ep:n ilmaiseksi.

Ensi vuoden helmikuun 22. päivänä Aphrodite - Les Folies -kiertueensa Helsinkiin tuova Kylie Minogue tarjoaa Voicen ja iTunesin avustuksella A Christmas Gift -nimisen kolmen biisin ep:n ilmaiseksi.

EP sisältää uuden Aphrodite-levyn nimibiisin lisäksi uutuusbiisi Can't Beat the Feelingin ja aiemmin vain sinkun b-puolena julkaistun joulubiisi Santa Babyn.

Saadaksesi A Christmas Giftin sinulla tulee olla iTunes-ohjelma. Jos sinulla ei ole iTunesia, voit ladata sen täältä PC:lle tai Macille. Avattuasi iTunesin mene vasemmalla olevasta valikosta iTunes Storeen. Jos sinulla ei ole iTunes Store -tiliä, valitse Store-valikosta "Create Account" tai "Luo tili" ja seuraa sen jälkeen ohjeita luodaksesi tilin.

Kun sinulla on iTunes Store -tili, voit ladata ilmaisen A Christmas Gift -ep:n täältä. Tapaninpäivästä 12 päivää eteenpäin iTunes Storeen tulee joka päivä ilmainen lahja osana Joulun 12 päivän jatkoaika -kampanjaa.

Kilpailut

Uusimmat