Tänään levyshoppailemaan - nyt saa hyvää musiikkia halvalla

14.01.2011 09:30 -

Tänään käynnistyy taas perinteinen levyale, joka tarjoaa tuhansittain tuotteita kukkaroa miellyttävään hintaan.

Tänään käynnistyvä valtakunnallinen yhteiskampanja kestää kahden viikon ajan 30.tammikuuta asti. Levyalessa on mukana satoja myymälöitä ja myyntipisteitä kautta maan aina Rovaniemeltä Helsinkiin ja Vaasasta Joensuuhun. Tuotteita kampanjassa on mukana kaikkiaan tuhansia.

Erikoisuutena ovat tänä vuonna uuden tulemisen kokeneet vinyylilevyt, joita kampanjassa on mukana peräti 1100 nimikkeen verran. Sekä CD- että vinyylilevyjen saatavuus vaihtelee myymälä- ja paikkakuntakohtaisesti.

Jokavuotinen levyale järjestetään viidettä kertaa. Kyseessä on merkittävä saman alan kattava yhteiskampanja, joka on ainutlaatuinen kulutustavara-alalla. Fyysiset CD-levyt ovat saaneet rinnalleen renessanssin kokeneet vinyylilevyt, jotka ovat nykyään myös trenditietoisen nuorison suosiossa.

- On hienoa, että alamme pystyy palvelemaan kuluttajia erilaisilla tallennemuodoilla. Vinyylilevy on selkeästi tuote, jota osa kuluttajista on kaivannut täydentämään digitaalista valikoimaa, toteaa Musiikkituottajien edustaja Lauri Rechardt.

Tarkemmat tiedot levyalesta löydät tästä (Levyale.fi)

Kilpailut

Uusimmat