Bob Dylan tänään 70 vuotta – nämä huippuartistit juhlistavat miestä Suomessa

24.05.2011 13:15 -

Yksi rock-musiikin merkittävimmistä laulaja-lauluntekijöistä, Bob Dylan täyttää tänään 70 vuotta. Syntymäpäiviä juhlitaan myös Helsingin Tavastia-klubilla, jonne Dylania kerääntyy juhlimaan aimo liuta kotimaisia huippuartisteja.

Bob Dylanin huimaa vaikutusta populaarimusiikkiin ei voi kiistää. Vuonna 1962 debyyttilevynsä julkaissut muusikko on valloittanut vuosikymmen toisensa jälkeen uusia sukupolvia.

Useita kymmeniä albumeja julkaissut Dylan on saanut lukuisia tunnustuksia ja hän on myös ensimmäinen rock-muusikko, joka on saanut Pulitzer-palkinnon vaikutuksestaan populaarimusiikkiin.

Tänä iltana Tavastialla miestä juhlii pidemmän linjan muusikoita kuin myös nuorempiakin artisteja. Illan aikana lavalla nähdään Pelle Miljoona, Paleface, Dave Lindholm, Esa Kuloniemi ja Aija Puurtinen, Siiri Nordin, Anssi Kela, Heikki Silvennoinen, Mikko Kuustonen, Eero Raittinen ja Joe Vestich.

Artistit esittävät konsertissa omia Dylan-suosikkejaan ja illan aikana tullaan kuulemaan musiikillisen ikonin monipuolista tuotantoa uran alkupäästä aina tähän päivään saakka. Illan vieraiden taustalla soittaa taiturimainen Wentus Blues Band.

Bob Dylan 70-v! / Tavastia

Kello 20-01
Hinta: enn. alk. 26,30 € / ovi 27 €
Ikäraja: K18

Kilpailut

Uusimmat