Qstock paljasti viimeiset artistikiinnitykset

01.06.2011 10:32 -

Oululaisen rockfestivaalin Qstockin ohjelma esiintymisaikatauluineen on valmis. Viimeisiä kiinnityksiä ovat The Rasmuksesta soolouralle poikennut Lauri, post-hardcorea ja metalcorea sekoitteleva ruotsalainen Adept, sekä huimaan suosioon noussut räppikaksikko Jare & Villegalle

Yhtä lailla mielenkiintoisen mausteen tapahtumaan tuo M.A Nummisen ja Pedro Hietasen lapsille suunnatusta suosikista muunneltu Gommi ja Pommi Midnight Show. Muita viime hetken lisäyksiä ovat Paradise Oskar, Jukka Takalo & Vastarannan Orkesteri, Medeia, MyGrain ja Kalevan Chili-bändikisan voittanut oululainen Arabia Arabia, joka korkkaa festivaalin perjantaina Rantalavalla.

Paikallista näkökulmaa Qstockiin tuo tuttuun tapaan myös Rockpolis-lava, joka kootaan Oulun kaupungin nuorisoasiainkeskuksen musiikin tiedotuskeskuksen Rockpoliksen ja oululaisen elävän musiikin yhdistyksen Rotos ry:n yhteistyönä. Rockpolis-lavalle kipuavat Bajo Cero, Sininen kaappi, Reetta, Stache, Quake the Earth, 2-7 miehen trio ja Brick sekä Qstockin, Provinssirockin ja Ilosaarirockin vuotuisen bändivaihdon kokoonpanot Satellite Stories Oulusta, Carnalation Seinäjoelta ja Holik Joensuusta.

Qstockissa soittaa kahden päivän aikana noin 60 artistia viidellä lavalla sekä Kuusisaaren hiekkaranalla. Tapahtuman juontaa Heta Hyttinen.

Qstock 2011 järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella 29.-30. heinäkuuta.
Järjestyksessään yhdeksänteen Qstockiin odotetaan edellisvuosien tapaan reilua 20 000 kävijää.

Kilpailut

Uusimmat