Within Temptation -laulaja kertoo vaikeasta raskaudestaan

16.06.2011 17:00 - Mikko Räsänen

Within Temptation -laulaja Sharon den Adel synnytti poikavauvan keväällä. Nyt hän haluaa karistaa 20 raskauskiloa ennen elokuista paluuta keikkalavoille.

Sharon, 36, on tehnyt itselleen tiukan ohjelman, jolla hän haluaa päästä nopeasti kuntoon. Sharon on luvannut raportoida edistymisestään viikottain.

- Olen aina ollut urheilullinen ihminen. Tennis, juoksu ja kuntosalilla käyminen ovat suosikkiharrastuksiani. Nyt olen alkanut käydä body combat ja body pump -tunneilla. Ne kuulostavat rankoilta, mutta eivät oikeasti ole sitä. Ne ovat hyvän musiikin tahdissa tehtyjä tarkkoja harjoituksia koko vartalolle. En enää saa edes lihassärkyjä noista tunneista.

- Raskauteni alkuvaiheessa pystyin vielä harrastamaan liikuntaa, mutta jouduin lopettamaan sen aika pian. Valitettavasti kannan streptokokki-bakteeria, joka tekee raskaudesta erityisen rankan, koska sen takia tuntuu koko ajan siltä kuin kantaisit raskasta taakkaa. 

- Viidennestä kuusta lähtien sain olla erityisen varovainen. Tämä bakteeri voi laukaista ennenaikaisen synnytyksen. Niin on käynyt kahden ensimmäisen lapseni kanssa, jotka molemmat syntyivät keskosina kaksi kuukautta etuajassa. Halusin, ettei niin käy tälläkin kertaa.

Säännölliseen liikuntaan, matkusteluun ja lavalla hyppiseen tottuneelle Sharonille muutos ei ollut helppo.

- Minun oli vaikeaa olla aloillani, koska olen niin levoton ihminen. Minusta raskaus tuntuukin siltä, että olisit vankina omassa kehossasi. Luonnollisesti olin erittäin iloinen, kun Logan syntyi terveenä ja minäkin pääsin taas tekemään normaaleja asioita, joista pidän.

Sharon aloittikin liikunnan heti.

- Kolme päivää synnytyksen jälkeen ajelin jo kahden ensimmäisen lapseni kanssa pyörällä kylän halki ostamaan jäätelöä. Viikon kuluttua pelasin tennistä.

- Painoni nousi 20 kiloa raskauden aikana. Tietenkin haluaisin päästä mahdollisimman nopeasti takaisin normaalipainooni, mutta se ei ole harjoitteluni päätavoite. Tarkoitukseni on olla elokuuhun mennessä niin kovassa kunnossa, että silloin olen valmis nousemaan lavalle.

- Painon suhteen en halua antaa nuorille faneilleni huonoa esimerkkiä. Haluan pudottaa painoa vastuullisesti, enkä millään äärimmäisellä dieetillä, Sharon kertoo ja sanoo palkanneensa personal trainerin avukseen.

Vaikka Within Temptation on keikkatauolla, ehti bändi ennen Sharonin äitiyslomaa tehdä kaikki uuden levynsä videot valmiiksi. Ykkösvideo Faster ilmestyi jo keväällä albumin ykkössinglen mukana. Toinen video Sinéad ilmestyi tällä viikolla. Katso videot alta.

Kilpailut

Uusimmat