Suomalaisrokkareille merkittävä ulkomaansopimus

30.06.2011 14:06 -

Lovex-yhtye on solminut merkittävän sopimuksen Saksan EMI-levy-yhtiön kanssa. Sopimuksen tiimoilta Saksan EMI julkaisee tuoreimman Watch Out -albumin elokuun alussa.

Saksan EMI julkaisee Lovex-yhtyeen Watch Out! -albumin elokuun alussa. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu, Slave For The Glory, on saanut hyvän vastaanoton saksalaisessa mediassa ja biisi jaetaan radioille perjantaina.

Uusi sopimus Saksan EMI:n kanssa on merkittävä asia Lovexille, sillä Saksa, Itävalta ja Sveitsi muodostavat Euroopan suurimman musiikkimarkkina-alueen.

- Sopimus Saksan EMIn kanssa on aivan mahtava asia. Levyn ympärillä työskentelevä tiimi on innoissaan meidän uudesta materiaalista ja on hienoa, että albumin promoaminen käynnistyy nyt myös Saksassakin. He ovat saaneet siellä isoja asioita aikaan muiden suomalaisten artistien kuten muun muassa Sunrise Avenuen kanssa.

- Nykypäivänä tällaisten sopimusten aikaansaaminen on vaikeaa ja haasteellista, joten olemme hyvin kiitollisia tästä mahdollisuudesta. Saksalaisfanimme ovat odottaneet tätä julkaisupäätöstä jo pitkään ja on todella hienoa päästä kertomaan heille julkaisupäivä ja ilmoittamaan tulevasta rundista, kitaristi Vivian kommentoi.

Kilpailut

Uusimmat