Hansonit parjaavat suosikkiyhtyettä: Kiittämättömät m**kut

15.08.2011 21:02 - Karoliina Kotala

Kiltistä imagostaan tunnettu poptrio Hanson yllättää rohkeilla mielipiteillään suosikkiyhtye Kings of Leonin käyttäytymisestä.

Jenkkiyhtye Kings of Leon on ollut viime aikoina otsikoissa bändin jäsenten rakoilevien välien vuoksi. Yhtyeen laulajan Caleb Followillin on huhuttu olevan vaikeuksissa huumeiden kanssa eikä juoruja suinkaan hillinnyt tieto Yhdysvaltain-kiertueen peruuntumisesta. Nyt palautetta on alkanut tulla myös yllättävältä taholta. Hanson-veljeksistä vanhin, Isaac Hanson avautui ajatuksistaan radiohaastattelussa.

- Minulle tuottaa vaikeuksia sellaiset muusikot, jotka käyttäytyvät kuin m**kut. Jos tienaat elantosi musiikillasi sinun tulisi nipistää itseäsi joka päivä, sillä se voi päättyä milloin vaan ja ihmiset menettävät hermonsa, Isaac Hanson tilittää.

Isaac ei malttanut myöskään olla mainitsematta suosittua Kings of Leon -yhtyettä.

- Kings of Leon ottaa suuren riskin. He ärsyttävät fanejaan eikä niin voi tehdä pitkään. Lopulta pahan pojan imago kääntyy itseään vastaan eivätkä ihmiset tule keikoille, Isaac muistuttaa.

Hanson-yhtyeen veljekset ovatkin saaneet kokea musiikkimaailman raadollisuuden. Yhtyeen superhitti MMMBop räjäytti potin vuonna 1997, mutta sen jälkeen trio on joutunut kamppailemaan päästäkseen takaisin fanien tietoisuuteen.

Lähde: MusicNews

Kilpailut

Uusimmat