Liam Gallagher haastoi veljensä oikeuteen

19.08.2011 13:18 - Eeva Rajala

Rokkari Liam Gallagher on haastanut veljensä Noelin oikeuteen kunnianloukkauksesta.

Noel Gallagher jätti Oasis-yhtyeen kirjaimellisesti taakseen vuonna 2009, kun hän lähti lätkimään veljesten riidan päätteeksi pariisilaisen keikkapaikan takahuoneesta. Veljekset ovat tämän jälkeen useaan otteeseen ottaneet sanallisesti yhteen mediassa ja Noel avautui tällä viikolla tapauksesta.

Noel väitti Liamin aloittaneen riidan, joka pari vuotta sitten johti bändin hajoamiseen. Liam oli Noelin mukaan pyytänyt jos saisi mainostaa omaa Pretty Green -vaatemerkkiä yhtyeen kiertueohjelmissa. Noel väitti myös, että Liam olisi perunut taannoisen keikan V Festivalilla, koska tällä oli krapula. Virallisen tiedon mukaan Liam kärsi tuolloin pahasta kurkunpääntulehduksesta.

Liam Gallagher on nyt noussut vastaamaan väitteisiin kunnianloukkaussyytteellä. Mies kertoo syytteestä The Sunin julkistamassa lausunnossa. Miehen mukaan syytökset eivät pidä paikkaansa.

- Olen tottunut Noelin haukkuihin ja olen sanonut asioita myös hänestä. Mutta mitä Noel nyt väittää, meni yli sietokyvyn ja kyseenalaistaa ammattitaitoni. Olen yrittänyt selvittää tätä sopuisasti, mutta jäljelle on jäänyt ainoastaan syyte. Ainoa, mitä haluan, on anteeksipyyntö, Liam sanoo lausunnossaan.

Noelin vastausta syytteeseen odotetaan. Mikäli erimielisyys asiasta jatkuu, luvassa on oikeustaisto. Näyttää siltä, että Liamilla on takanaan muut Oasiksen jäsenet, jotka nyt soittavat Liamin uudessa Beady Eye -yhtyeessä. Kitaristi Andy Bell kertoi taannoin Japan Times -lehdelle, että Noel oli valehdellut bändin hajoamisen syistä.

Lähde: Orange

Kilpailut

Uusimmat