Fani harrasti suuseksiä suomalaisen rock-legendan kanssa kesken keikan

26.10.2011 19:55 -

Juuri ilmestynyt Hurriganes-legenda Cisse Häkkisestä kertova teos sisältää vauhdikkaita sattumuksia edesmenneen muusikon taipaleelta.

Honey Aaltosen kirjoittamassa kirjassa kerrataan Cisse Häkkisen taivalta ylä- ja alamäkineen. Mukana on paljon aikalaistarinoita, jotka paljastavat hersyviä yksityiskohtia "Suomen ensimmäiseksi rock-tähdeksi" tituleeratun basistin villistä elämästä. Hyväntahtoisen ja värikkään persoonan omaavan Häkkisen eloon mahtui perinteiseen tyyliin niin alkoholia, vauhtia kuin naisiakin.

Hurriganes teki aikanaan menestyksekkäitä Ruotsin-kiertueita, joissa vastaanotto oli liki hurmoksellista. Joillain keikoilla meininki äityi fanien puolelta niin innokkaaksi, että se toi oman yllätysmomenttinsa myös bändin esiintymiseen.

Kesken erään konsertin bassonsoitto oli kantautunut edelleen lavalta, mutta Häkkistä ei näkynyt missään. Miksaaja Hande Mertanen oli aluksi ajatellut basistin soittavan tuttuun tyyliinsä polvillaan lavan reunalla, mutta kun muusikkoa ei alkanut näkymään, heräsi miksaajan mielenkiinto.

"Kyllä mä vähän ihmettelin siellä mikserin takana, että mitä siellä tapahtuu, Hande naureskeli. "kun Häkkinen ei nouse ylös polviltaan. No selvisihän se sitten"

Kun Cisse oli jälleen kerran heittäytynyt polvilleen lavanreunalle, innokas ruotsalaisihailijatar oli rynnännyt hänen kimppuunsa ja kiskaissut farkkujen vetoketjun auki. Koska Cisse ei käyttänyt alushousuja, fani oli päässyt suoraan asiaan - kaivanut esiin etsimänsä ja ryhtynyt toimeen. Suihinotto kesken soiton ei Häkkistä luonnollisestikaan haitannut, ja akti sai jatkua loppuun asti.

Kilpailut

Uusimmat