Vuoden kotimaisen megahitin tekijä tunnustaa: Nyt on vaikeaa kehittää mitään uutta

31.10.2011 19:00 -

Yksi tämän vuoden isoimmista hiteistä on ollut Pojun Poika saunoo, jolta Leijonien mestaruuden myötä ei varmasti yksikään suomalainen ole voinut välttyä. Kappaleen takana oleva Pasi "Poju" Heinonen kertoo, että biisin suosio on luonut haasteita uuden hitin synnyttämiseen.

Poju kertoi Radio Jyväskylän haastattelussa, että Poika saunoo -biisin häkellyttävä suosio on väistämättä aiheuttanut päänvaivaa uuden materiaalin teon suhteen.

- Vaikeutena on ollut kehittää mitään uutta. Ihmiset tietysti miettivät uuden materiaalin kohdalla, että "eihän tämä ole yhtä hyvä kuin Poika saunoo". Kaikille tiedoksi, eihän tällaista jättipottia pääse joka päivä tapahtumaan: biisi tulee lätkäkansan tietoisuuteen ja siitä lähdetäänkin sitten esittämään sitä Kauppatorille Leijonien voitonjuhliin.

Pojan mukaan Poika saunoo -kappaleen suhteen kohtalo sekä sattuma osuivat saumattomasti yhteen. Mies kuitenkin sanoo, että olisi hauskaa saada biisille seuraaja.

- Hommahan syntyi onnellisten tähtien alla. Poika saunoo on viihtynyt listoilla julkaisustaan lähtien, mutta voisi pikkuhiljaa yrittää saada listoille myös jotain seuraajaa.

Vaikka Poju on helppo teilata yhden hitin ihmeeksi, ei yhdellä kappaleella julkisuudessa pysyttely miestä ole tähän mennessä vielä häirinnt.

- Kyllä sitä jaksaa vielä livenä vetää. Oltiin esimerkiksi juuri esiintymässä opiskelijabileissä ja voitte vaan kuvitella sen tunnelman ja meiningin mitä tuo kappale haalarikansassa nostattaa. Kahteen kertaahan se piti esittää, kun ihmiset sitä niin toivoivat.

Radio Jyväskylä ja The Voice ovat osa SBS Mediaa

Kilpailut

Uusimmat