Pop-hitin säveltäjänä yllättänyt Mokoma-laulaja: Haluan tehdä näitä lisää

08.11.2011 20:15 -

Haloo Helsinki! -yhtyeen Kuule minua -hitin säveltänyt Mokoma-nokkamies Marko Annala kertoi Voicelle kynäilevänsä mieluusti enemmänkin kappaleita muille esittäjille.

Annalan mukaan Haloo Helsingin Kuule minua on toistaiseksi ainut toiselle artistille kirjoitettu kappale, joka on päätynyt levytettäväksi asti. Laulaja sanoo, että säveltämishalu on kova ja mies toivookin, että hänen kynäilemiään biisejä kuultaisiin vastaisuudessa enemmänkin muiden esittäminä.

- Haluan tehdä näitä kyllä lisää. Olen tarjonnut biisejä muille jonkun verran, mutta Kuule minua on tosiaan ainut, joka on mennyt läpi. Biisejä tehdessä kyllä tunnistan, mikäli kyseinen kappale ei sovi Mokomalle. Haluan kuitenkin antaa sellaisille kappaleille mahdollisuuden muiden käsissä.

Toisille artisteille biisien teko on Annalan mukaan antoisaa, mutta samalla myös haastavaa. Vaikka kappaletta tekisi tiettyä artistia silmälläpitäen, ei lopputulos ole välttämättä toimiva.

- Omille kappaleilleen tulee helposti sokeaksi. Biisiä voi tietoisesti rakentaa miettien jotain tiettyä artistia ja saa lopulta vastaukseksi, ettei se ole kyseisen esittäjän tyylinen. Täysin ei aina tiedä mitä on tekemissä.

- Haloo Helsinki! -juttu oli täydellinen, en pysty kuvittelemaan sopivampaa bändiä, joka olisi Kuule minua -kappaleen esittänyt. Siinä toimii kaikki. Eli jos niin pyydetään, niin erittäin mielellään teen bändin seuraavallekin levylle biisejä.

Mokoma julkaisi viikko sitten akustisen Varjokuva-levyn. Albumin tiimoilta kiertueen startannutta bändiä pääsee näkemään seuraavan kerran livenä ensi perjantaina Mikkelin Wilhelm Bar & Clubilla.

Kilpailut

Uusimmat