Faneja hemmotellaan: Von Herzen Brothers juhlistaa 10-vuotis taivaltaan vinyylijulkaisuilla ja keikoilla

24.11.2011 16:15 - Katariina Näreaho

Suomalainen rock-yhtye Von Hertzen Brothers juhlii tänä vuonna 10-vuotista uraansa. Tämän vuoksi faneille on luvassa erityisherkkuja.

Von Hertzen Brothers julkaisee vinyylit yhtyeen ensimmäisestä kolmesta albumista. Lisäksi orkesteri soittaa Tavastialla neljänä iltana peräkkäin ja käy läpi jokaisena iltana yhden albumeistaan.

- Halusimme tarjota mahdollisuuden jokaiselle meidän uraa seuranneelle ja meidän tekemisiä tukeneelle hahmolle kuulla just se oma suosikkibiisinsä, Mikko von Hertzen kertoo.

Viime maaliskuussa ilmestynyt neljäs studioalbumi, Stars Aligned, nousi suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi ja keräsi loistavia arvioita niin Suomessa kuin ulkomaillakin. CD:n lisäksi levystä julkaistiin myös vinyyliversio.

- Vaikka 10-vuotta meidän kohdalla on tilastollinen harha sikäli, että ensimmäinen levy vuonna 2001 oli projektiluontoinen täsmäisku, ja VHB:n varsinainen aktiiviura käynnistyi vasta 2006, niin aina on hienoa juhlia pyöreitä vuosia. Vanhojen VHB-levyjen julkaiseminen vinyyleinä keikkojen yhteydessä on paitsi lahja itsellemme, myös luonteva kimmoke omistaa jokaiselle albumikokonaisuudelle yksi kokonainen ilta, Kie von Hertzen kommentoi tiedotteessa.

Tavastian keikat ovat siis 1.-4. joulukuuta ja liput maksavat 18 euroa / ilta. Kaikkien neljän keikan yhteislippu maksaa 60 euroa. Lippuja voi ostaa ennakkoon Tiketistä.

Kilpailut

Uusimmat