Kaikki artikkelit

Yhtyeen tupla-albumi Red Alert in the Blue Forest näkee päivänvalonsa maaliskuun puolessa välissä
Von Hertzen Brothers -yhtyeen nokkamies kirjoitti tuoreen War Is Over -levyn sanoituksia Intiassa.
VHB-soittajien nimet aiheuttivat keskustelua SuomiRockin haastattelussa.
Von Hertzen Brothers nähdään Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina ja lauantaina 1.-2. joulukuuta
Bändiltä on tulossa uutta musiikkia.
Von Hertzen Brothers juhlii kiertueellaan Approach-debyyttilevyään.
Approach-albumin julkaisusta on kulunut jo kymmenen vuotta.
Kulttuurintekijät ovat olleet viime aikoina näkyvillä ja eduskuntavaalien tuloksesta on puhuttu runsaasti. Von Hertzen Brothers -solisti on myös huolissaan Suomen tilasta.  
Mikko ja Jonne von Hertzen kertovat Voicelle, että heidän yhtyeessään on eri asteisia alkoholin käyttäjiä. Toisille maistuu huolella, kun taas osa ei juo lainkaan.
Mikko ja Jonne von Hertzen kertovat, että yhtyeen miehet voisivat panostaa enemmän ulkonäköasioihin keikoilla. Toisaalta he ovat tietyllä tapaa trendikkäitä, sillä onhan heidän riveissään oikea metsuriseksuaali.
Suomalaisen progressiivista rockia soittavan yhtyeen keikoille tulee erilaista yleisöä Suomessa kuin Iso-Britanniassa.
Mikko ja Jonne von Hertzen kertovat Voicelle tulevasta albumistaan, jonka taustajoukoissa on musiikkibisneksen kansainvälisiä huippunimiä. Miehistö on myös uusinut musiikkityyliään.
Von Hertzen Brothersin Flowers And Rust kappale on voittanut arvostetun Anthem Of The Year -palkinnon Progressive Music Award palkintogaalassa Lontoossa.
Von Hertzen Brothers julkaisee ensimmäisenä bändinä Suomessa oman tiikeribalsamin. Lisäksi veljekset on valittu tärkeään Korkeasaaren eläintarhan kummitehtävään.
Uutta levyä promotoiva bändi tarkastaa huhtikuussa myös Englannin klubit.
Juuri uuden The Best Of -kokoelmalevyn julkaissut Von Hertzen Brothers vastailee kysymyksiin usein sarkastisesti ja pilke silmäkulmassa. Miehet harmittelivatkin, ettei kyseinen huumorinlaji yleensä välity haastatteluissa.