Tähtimuusikko tylyttää Emma-raatia: Kun Teosto-korvaukset tulevat, on minun vuoroni nauraa

26.01.2012 17:45 -

Uutisoimme eilen, kuinka Poika (saunoo) –hitin takana oleva Poju, alias Pasi Heinonen ei saanut kutsua Emma Gaalaan, vaikka kappale oli viime vuoden myydyin single Suomessa. Mies ihmettelikin Voicen haastattelussa gaalan raadin toimintaa.

Leijonien mestaruuden myötä koko kansalle tutuksi tullutta Poika (saunoo) -singleä myytiin viime vuonna 15 600 kappaletta ja näillä luvuilla se nousikin vuoden 2011 myydyimmäksi sinkuksi Suomessa.

Heinonen ei kuitenkaan saanut kutsua vuoden musiikkimenestyjiä palkitsevaan Emma Gaalaan, mikä on herättänyt miehessä hämmennystä ja huvittuneisuutta.

- Kyllä kutsua olisi toivonut. AXR-levy-yhtiön johtaja Ile Vainion kanssa pohdittiin, että olisi ollut oikeus ja kohtuus olla ehdolla edes jossain Emma-kategoriassa - edes yleisökategoriassa. Mutta kun raati saa äänestää mitä siihenkin kategoriaan tulee, niin ilmeisesti raadissa on sellaisia ihmisiä, jotka eivät pienenä osanneet luistella ja inhoavat jääkiekkoa - ehkä heidän mielestään kiekkomusiikki ei ole "oikeaa musiikkia".

- Siitä olen varma, että ensi kesänä kun Teosto-korvaukset tulevat, niin minulla ja Ilellä on makkaraa ja Veterano-brandya enemmän kuin raatilaisilla.

Heinonen ei ole viime vuoden menestyksen jälkeen jäänyt lepäilemään laakereillaan, ja saikin juuri valmiiksi uuden biisin, joka näkee päivänvalon piakkoin. Kyseessä on jälleen kerran kiekko-henkinen kappale, Kipinä, jossa solistina kuullaan tuttu ääni.

- Kelasin, että yhden lätkäbiisin vielä teen. Yleisö tulee yllättymään tyylisuunnasta, sillä siinä mennäänkin ihan kitara-basso-rummut-meiningillä - voidaan puhua jopa vaajakoskelaisesta country-musiikista. Biisissä laulaa Sakari Kuosmanen ja se julkaistaan helmikuussa.

Kilpailut

Uusimmat